Başkan Köşker, “Kimseyi mağdur etmeyeceğiz”

Gebze 01.02.2018 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Köşker, “Kimseyi mağdur etmeyeceğiz”

Gebze Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Şubat ayı sonunda bakanımız, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız ile Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımıza açıklama yapacağız.” dedi.

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantısı salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “60 Milyonluk projelerimiz var. Bu projelerimizi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapıyoruz. Medyada çıkan Hünkar Çayırı’nda 60 dönümlük arazinin Gebze Belediyesi’ne tahsisi yapıldı. Geri kalan arazi DMO’nun ticari alanıdır.  Hünkar Çayırı’nın tahsisinin iptali yönünde elimize gelen resmi bir belge yok. Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi ile ilgili uzun zamandır çalışıyoruz. En son gelinen noktada Cuma günü Ankara’daydım. Şubat ayı sonunda bakanımız, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız ile Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımıza açıklama yapacağız. VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUZ Benim için vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru önemli. Biz bir söz verdik. Biz yolda kalan insanlara destek olmak istedik. Burası bir dönüşüm alanı ve İstanbul ile kıyaslanamaz. Biz vatandaşlarımızın hakkında en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz. Biz bir mücadele veriyoruz. Vatandaşımızı mağdur etmemeye uğraşıyoruz.” Diye konuştu. Gebze Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında; Gebze’de bir Muhtarlık Müdürlüğü’nün yapılmasına, Gebze Arapçeşme Mahallesi Şehit Şaban Töngel Parkı’nda bulunan kafenin Şehit Aileleri Derneği’ne 5 yıllığına tahsisine, mahallelerde bulunan çocuk parklarında uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu kullanılmamasına yönelik parklara güvenlik kamerası konulmasına karar verildi.
Gebze Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Şubat ayı sonunda bakanımız, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız ile Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımıza açıklama yapacağız.” dedi.

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantısı salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “60 Milyonluk projelerimiz var. Bu projelerimizi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapıyoruz. Medyada çıkan Hünkar Çayırı’nda 60 dönümlük arazinin Gebze Belediyesi’ne tahsisi yapıldı. Geri kalan arazi DMO’nun ticari alanıdır.  Hünkar Çayırı’nın tahsisinin iptali yönünde elimize gelen resmi bir belge yok. Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi ile ilgili uzun zamandır çalışıyoruz. En son gelinen noktada Cuma günü Ankara’daydım. Şubat ayı sonunda bakanımız, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız ile Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımıza açıklama yapacağız.

VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Benim için vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru önemli. Biz bir söz verdik. Biz yolda kalan insanlara destek olmak istedik. Burası bir dönüşüm alanı ve İstanbul ile kıyaslanamaz. Biz vatandaşlarımızın hakkında en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz. Biz bir mücadele veriyoruz. Vatandaşımızı mağdur etmemeye uğraşıyoruz.” Diye konuştu. Gebze Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında; Gebze’de bir Muhtarlık Müdürlüğü’nün yapılmasına, Gebze Arapçeşme Mahallesi Şehit Şaban Töngel Parkı’nda bulunan kafenin Şehit Aileleri Derneği’ne 5 yıllığına tahsisine, mahallelerde bulunan çocuk parklarında uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu kullanılmamasına yönelik parklara güvenlik kamerası konulmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.