BAŞKAN KÖŞKER KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Gebze 22.04.2016 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KÖŞKER KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti. Başkan Köşker, bayram nedeniyle makamını Gebzeli ilköğretim öğrencilerine bıraktı. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Miray Altıparmak, Ayberk Karadeniz ve Lojain Jonaidi, sınıf öğretmeni Alim Görmen, Şube Müdürü Celil Demirci ile birlikte Başkan Köşker’i ziyaret etti. Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. KÜÇÜK BAŞKANDAN TALİMAT Koltuğunu Başkan Köşker’den devralan ve sözlerine geçtiğimiz gün son tabliyesi devletin zirvesinin katılımıyla yerleştirilen ve adı Osmangazi olarak belirlenen Körfez geçiş köprüsü için teşekkür ederek başlayan ilköğretim öğrencilerinden Miray Altıparmak’ın başkanlık koltuğundaki ilk talimatı, sporcular için ücretsiz ulaşım kartlarının hazırlanması oldu. Çocuklara her 23 Nisan’da sulu boya takımlarının dağıtılması ve okul önlerinde giriş-çıkışlarda trafik kazalarının yaşanmaması için trafik polisi görevlendirilmesini de talimatlarına ekleyen küçük başkan Miray’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker duyarlılığından ötürü teşekkür etti. 23 NİSANLARINI KUTLADI Makamında küçük konuklarını ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm çocukların 23 Nisanlarını da tebrik etti. Koltuğunu devrettiği küçük Miray nezdinde tüm çocukları kutlayan Başkan Köşker, “Derslerine çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim. Derslerinizde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti. Başkan Köşker, bayram nedeniyle makamını Gebzeli ilköğretim öğrencilerine bıraktı. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Miray Altıparmak, Ayberk Karadeniz ve Lojain Jonaidi, sınıf öğretmeni Alim Görmen, Şube Müdürü Celil Demirci ile birlikte Başkan Köşker’i ziyaret etti. Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÜÇÜK BAŞKANDAN TALİMAT

Koltuğunu Başkan Köşker’den devralan ve sözlerine geçtiğimiz gün son tabliyesi devletin zirvesinin katılımıyla yerleştirilen ve adı Osmangazi olarak belirlenen Körfez geçiş köprüsü için teşekkür ederek başlayan ilköğretim öğrencilerinden Miray Altıparmak’ın başkanlık koltuğundaki ilk talimatı, sporcular için ücretsiz ulaşım kartlarının hazırlanması oldu. Çocuklara her 23 Nisan’da sulu boya takımlarının dağıtılması ve okul önlerinde giriş-çıkışlarda trafik kazalarının yaşanmaması için trafik polisi görevlendirilmesini de talimatlarına ekleyen küçük başkan Miray’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

23 NİSANLARINI KUTLADI

Makamında küçük konuklarını ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm çocukların 23 Nisanlarını da tebrik etti. Koltuğunu devrettiği küçük Miray nezdinde tüm çocukları kutlayan Başkan Köşker, “Derslerine çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim. Derslerinizde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.