19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker KROMAN'lı miniklerle buluştu

Gebze 03.05.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Köşker KROMAN'lı miniklerle buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Kroman Çelik İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette miniklerle bir araya gelen Başkan Köşker, onlara öğütler vererek belediyecilik faaliyetlerini konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Kroman Çelik İlkokuluna giderek buradaki miniklerle bir araya geldi. Kroman Çelik İlkokuluna giden Başkan Köşker “Yerel Yönetimler” konusunu miniklere anlattı. Belediye başkanının görevlerini miniklere anlatan Köşker, öğrencilerin sorularını da yanıtlamayı ihmal etmedi. ÇOCUKLAR’DAN KÖŞKER’E TALEP DİLEKÇESİ Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri isteklerini belirten bir dilekçe de hazırlayıp Başkan Köşker’e verdiler. Köşker, istek dilekçelerini inceleyip taleplerini yerine getireceğine dair söz verirken öğrenciler aracılığı ile de ailelerine selam söylediğini iletmelerini söyledi. Okul Müdürü Zihni Aydın davetlerine icabet edip, öğrencileri mutlu eden Köşker’e teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Köşker’in okul ziyareti Okul Müdürü Zihni Aydın, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Kroman Çelik İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette miniklerle bir araya gelen Başkan Köşker, onlara öğütler vererek belediyecilik faaliyetlerini konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Kroman Çelik İlkokuluna giderek buradaki miniklerle bir araya geldi. Kroman Çelik İlkokuluna giden Başkan Köşker “Yerel Yönetimler” konusunu miniklere anlattı. Belediye başkanının görevlerini miniklere anlatan Köşker, öğrencilerin sorularını da yanıtlamayı ihmal etmedi.

ÇOCUKLAR’DAN KÖŞKER’E TALEP DİLEKÇESİ

Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri isteklerini belirten bir dilekçe de hazırlayıp Başkan Köşker’e verdiler. Köşker, istek dilekçelerini inceleyip taleplerini yerine getireceğine dair söz verirken öğrenciler aracılığı ile de ailelerine selam söylediğini iletmelerini söyledi. Okul Müdürü Zihni Aydın davetlerine icabet edip, öğrencileri mutlu eden Köşker’e teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Köşker’in okul ziyareti Okul Müdürü Zihni Aydın, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.