Başkan Köşker ‘Macera’yı denetledi

Gebze 11.07.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Köşker ‘Macera’yı denetledi

‘Macera’da son dönemeç

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu. Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan Macera ve Aksiyon Parkında çalışmalar son aşamaya geldi. Genel olarak yapımı tamamlanan parkta son kontroller ve çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Parkta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Projemizde artık sona gelindi. Çalışmalar son hızıyla sürüyor. Çalışmalarımızda büyük bir titizlik gösteriyoruz. Çok yakın bir zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Macera ve Aksiyon Parkı Gebze’mizi cazibe merkezi haline getirecek. Ekipler son kontrollerini gerçekleştiriyor. Eksiksiz bir hizmet olması için her detayı düşünüyoruz” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e incelemeleri sırasında belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, ilgili birim müdürleri eşlik etti.
‘Macera’da son dönemeç

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu. Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan Macera ve Aksiyon Parkında çalışmalar son aşamaya geldi. Genel olarak yapımı tamamlanan parkta son kontroller ve çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Parkta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Projemizde artık sona gelindi. Çalışmalar son hızıyla sürüyor. Çalışmalarımızda büyük bir titizlik gösteriyoruz. Çok yakın bir zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Macera ve Aksiyon Parkı Gebze’mizi cazibe merkezi haline getirecek. Ekipler son kontrollerini gerçekleştiriyor. Eksiksiz bir hizmet olması için her detayı düşünüyoruz” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e incelemeleri sırasında belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.