Başkan Köşker muhtarları unutmadı

Gebze 21.10.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Köşker muhtarları unutmadı

Gebze’nin mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Muhtarlar bizlerin mahallerdeki gözü, kulağı. Bu sebeple muhtarlarımızın fikirleri de bizler için çok önemli. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

    MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar sakız ağacı çay bahçesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantının başında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine değindi. Başkan Köşker, “Öncelikle muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum. Nice günlerde beraber hizmet etmek dileğiyle. Muhtarların işleri de tıpkı belediye başkanın ki gibi hiç bitmez. Vatandaşla birebir temas halinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız bu anlamda çok önemli ve değerli bizler için. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer de bunu en açık şekilde gösteriyor. Muhtarlar bizlerin mahallerdeki gözü, kulağı. Bu sebeple muhtarlarımızın fikirleri de bizler için çok önemli ”dedi. TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ HEPİMİZİN GELECEĞİ Başkan Köşker konuşmasına şu sözlerle devam etti: “15 Temmuz hain kalkışma sonrası Türkiye’de çok şey değişti. Türkiye üzerinde ne palanlar olduğunu öğrendik. Bu saatten sonra muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin, tüm siyasi partilerimizin çok daha dikkat etmesi gerekiyor. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki; Türkiye’nin geleceği hepimizin geleceği. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu sayesinde dünyada sözü geçen bir ülke konumuna geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere inat birlik ve beraberliğimiz bozulmadan Türkiye güçlenmeye devam edecek. Bizler de bu birlik ve beraberlik içerisinde daha çok hizmetler de bulunacağız kentimize. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Köşker, muhtarları dinledi sorularını cevapladı. Toplantı toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. Toplantıya başkan yardımcıları Sadık Albayrak, Engin Güzel, başkan danışmanı Şakir Bitmez, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt  da katıldı.
Gebze’nin mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Muhtarlar bizlerin mahallerdeki gözü, kulağı. Bu sebeple muhtarlarımızın fikirleri de bizler için çok önemli. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar sakız ağacı çay bahçesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantının başında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine değindi. Başkan Köşker, “Öncelikle muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum. Nice günlerde beraber hizmet etmek dileğiyle. Muhtarların işleri de tıpkı belediye başkanın ki gibi hiç bitmez. Vatandaşla birebir temas halinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız bu anlamda çok önemli ve değerli bizler için. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer de bunu en açık şekilde gösteriyor. Muhtarlar bizlerin mahallerdeki gözü, kulağı. Bu sebeple muhtarlarımızın fikirleri de bizler için çok önemli ”dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ HEPİMİZİN GELECEĞİ

Başkan Köşker konuşmasına şu sözlerle devam etti: “15 Temmuz hain kalkışma sonrası Türkiye’de çok şey değişti. Türkiye üzerinde ne palanlar olduğunu öğrendik. Bu saatten sonra muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin, tüm siyasi partilerimizin çok daha dikkat etmesi gerekiyor. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki; Türkiye’nin geleceği hepimizin geleceği. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu sayesinde dünyada sözü geçen bir ülke konumuna geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere inat birlik ve beraberliğimiz bozulmadan Türkiye güçlenmeye devam edecek. Bizler de bu birlik ve beraberlik içerisinde daha çok hizmetler de bulunacağız kentimize. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Köşker, muhtarları dinledi sorularını cevapladı. Toplantı toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. Toplantıya başkan yardımcıları Sadık Albayrak, Engin Güzel, başkan danışmanı Şakir Bitmez, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt  da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.