Başkan Köşker SİAD Temsilcilerini Ağırladı

Gebze 10.09.2018 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Köşker SİAD Temsilcilerini Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren SİAD yöneticisi iş adamlarını ağırladı. Ziyarette KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş SİAD’ları temsil ederek yaptığı açıklamada, “Cuma ve pazartesi pazarlarının kapalı pazar alanlarına taşınması bizler açısından oldukça olumlu bir gelişme. Belediyenin aldığı bu kararın SİAD’lar olarak yanındayız” dedi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker işadamları dernek başkanlarını makamında ağırladı. Başkan Köşker’i makamında MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım, TÜMSİAD Başkanı Ensar Korkmaz, MAGİAD Başkanı Erhan Atmaca, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, GİV Başkanı Yavuz Kuş, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, ve MÜSİAD Gebze Şube Müdürü Hakan Özkan ziyaret etti. BELEDİYEMİZİN ALDIĞI KARARI DESTEKLİYORUZ KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş SİAD’ları temsil ederek yaptığı konuşmasında Gebze Belediyesinin aldığı Cuma ve Pazartesi Pazarını kapalı pazar alanına taşıma kararını desteklediklerini ifade etti. Karakuş, “Cuma ve pazartesi pazarlarının kapalı pazar alanlarına taşınması bizler açısından oldukça olumlu bir gelişme. Gebze’nin nüfusunun artması, sanayinin gelişmesi büyük bir yoğunluk yaratmasını yanı sıra haftanın beş iş günün yanında iki gün de bu pazarların artı bir yoğunluk yaşatması doğru değil. Bu sebeple belediyenin aldığı bu kararın SİAD’lar olarak yanındayız. Ticaret her yerde yapılabilinir, ihtiyacı olan da her yere gider” ifadelerini kullandı. 35 YILLIK SORUNU ÇÖZMEK BİZE NASİP OLDU Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yaptığı açıklamada, “Cuma pazarı 35 yıldır kaldırılamayan bir pazar yeri olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde kaldırdık. Gebze’mize Mevlana, Tatlıkuyu ve Adem Yavuz gibi modern kapalı pazar yerleri kazandırdık. 35 yıllık sorunu çözmek bizlere nasip oldu. SİAD başkanlarına da teşekkür ediyorum. Bizlere destek oldukları için. Gebze’de birçok soruna sebep olan Cuma pazarının kalması hem trafiği rahatlatacak hem de Allah korusun olası bir yangın halinde müdahaleyi kolaylaştırmış oldu. Ben bir kez daha Gebzeli hemşerilerimize yeni modern kapalı Pazar yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren SİAD yöneticisi iş adamlarını ağırladı. Ziyarette KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş SİAD’ları temsil ederek yaptığı açıklamada, “Cuma ve pazartesi pazarlarının kapalı pazar alanlarına taşınması bizler açısından oldukça olumlu bir gelişme. Belediyenin aldığı bu kararın SİAD’lar olarak yanındayız” dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker işadamları dernek başkanlarını makamında ağırladı. Başkan Köşker’i makamında MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım, TÜMSİAD Başkanı Ensar Korkmaz, MAGİAD Başkanı Erhan Atmaca, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, GİV Başkanı Yavuz Kuş, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, ve MÜSİAD Gebze Şube Müdürü Hakan Özkan ziyaret etti.

BELEDİYEMİZİN ALDIĞI KARARI DESTEKLİYORUZ

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş SİAD’ları temsil ederek yaptığı konuşmasında Gebze Belediyesinin aldığı Cuma ve Pazartesi Pazarını kapalı pazar alanına taşıma kararını desteklediklerini ifade etti. Karakuş, “Cuma ve pazartesi pazarlarının kapalı pazar alanlarına taşınması bizler açısından oldukça olumlu bir gelişme. Gebze’nin nüfusunun artması, sanayinin gelişmesi büyük bir yoğunluk yaratmasını yanı sıra haftanın beş iş günün yanında iki gün de bu pazarların artı bir yoğunluk yaşatması doğru değil. Bu sebeple belediyenin aldığı bu kararın SİAD’lar olarak yanındayız. Ticaret her yerde yapılabilinir, ihtiyacı olan da her yere gider” ifadelerini kullandı.

35 YILLIK SORUNU ÇÖZMEK BİZE NASİP OLDU

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yaptığı açıklamada, “Cuma pazarı 35 yıldır kaldırılamayan bir pazar yeri olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde kaldırdık. Gebze’mize Mevlana, Tatlıkuyu ve Adem Yavuz gibi modern kapalı pazar yerleri kazandırdık. 35 yıllık sorunu çözmek bizlere nasip oldu. SİAD başkanlarına da teşekkür ediyorum. Bizlere destek oldukları için. Gebze’de birçok soruna sebep olan Cuma pazarının kalması hem trafiği rahatlatacak hem de Allah korusun olası bir yangın halinde müdahaleyi kolaylaştırmış oldu. Ben bir kez daha Gebzeli hemşerilerimize yeni modern kapalı Pazar yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.