19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker Silvan’da

Gebze 22.11.2016 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Köşker Silvan’da

      Silvan’a ekibiyle birlikte geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’le görüşerek belediyecilik hizmetleri ve çalışmalarına ilişkin istişarede bulundu, deneyimlerini paylaştı. Köşker, “Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımızla istişarede bulunarak belediye hizmetleri kapsamında ne gibi katkılarımız ve desteklerimiz olabilir diye değerlendirmelerde bulunuyoruz. Silvanlılara Silvan Belediyesi’nin en iyi belediyecilik hizmetlerinin ulaştırmasında üzerimize düşenin en iyisini sunma noktasında ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz” dedi.   EKİBİYLE BİRLİKTE GİTTİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Silvan’da. İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan’da belediyecilik çalışmaları alanında tecrübe paylaşımı için görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaretinin ardından Silvan’a geçti. FETÖ/KCK-PKK soruşturmaları kapsamında kayyum belediyeye kayyum olarak atanan Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’ü makamında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Etüd-Proje Müdürü Güngör Korkmaz da eşlik ediyor. Ziyarette, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’e ilk olarak Gebzeli hemşerilerinin selamlarını ileten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediyecilik alanındaki tecrübe ve birikimlere ilişkin paylaşımda bulundu. ONURLU GÖREVİ LAYIKIYLA Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milletten aldığı güç ve destekle, ülkeye karşı büyük tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı top yekun mücadele ettiğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Devletimiz o bölgemizde bir taraftan terörü yok etmeye çalışırken diğer taraftan da belediyecilik hizmetlerinin de eksiksiz ve layıkıyla yerine getirilmesini istiyor. Böylesi bir dönemde devletimizin, bizi böyle bir göreve layık görmesinden dolayı onur duydum. EN İYİ HİZMETLER İÇİN Bu çerçevede bölgeye ekibimizle birlikte gelerek, Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımızla istişarede bulunarak belediye hizmetleri kapsamında ne gibi katkılarımız ve desteklerimiz olabilir diye değerlendirmelerde bulunuyoruz. Silvanlılara Silvan Belediyesi’nin en iyi belediyecilik hizmetlerinin ulaştırmasında üzerimize düşenin en iyisini sunma noktasında ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz” dedi. Başkan Köşker, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’e Fatih’in Fermanları Kitabı’nı takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 

 

Silvan’a ekibiyle birlikte geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’le görüşerek belediyecilik hizmetleri ve çalışmalarına ilişkin istişarede bulundu, deneyimlerini paylaştı. Köşker, “Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımızla istişarede bulunarak belediye hizmetleri kapsamında ne gibi katkılarımız ve desteklerimiz olabilir diye değerlendirmelerde bulunuyoruz. Silvanlılara Silvan Belediyesi’nin en iyi belediyecilik hizmetlerinin ulaştırmasında üzerimize düşenin en iyisini sunma noktasında ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz” dedi.

 

EKİBİYLE BİRLİKTE GİTTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Silvan’da. İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan’da belediyecilik çalışmaları alanında tecrübe paylaşımı için görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaretinin ardından Silvan’a geçti. FETÖ/KCK-PKK soruşturmaları kapsamında kayyum belediyeye kayyum olarak atanan Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’ü makamında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Etüd-Proje Müdürü Güngör Korkmaz da eşlik ediyor. Ziyarette, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’e ilk olarak Gebzeli hemşerilerinin selamlarını ileten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediyecilik alanındaki tecrübe ve birikimlere ilişkin paylaşımda bulundu.

ONURLU GÖREVİ LAYIKIYLA

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milletten aldığı güç ve destekle, ülkeye karşı büyük tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı top yekun mücadele ettiğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Devletimiz o bölgemizde bir taraftan terörü yok etmeye çalışırken diğer taraftan da belediyecilik hizmetlerinin de eksiksiz ve layıkıyla yerine getirilmesini istiyor. Böylesi bir dönemde devletimizin, bizi böyle bir göreve layık görmesinden dolayı onur duydum.

EN İYİ HİZMETLER İÇİN

Bu çerçevede bölgeye ekibimizle birlikte gelerek, Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımızla istişarede bulunarak belediye hizmetleri kapsamında ne gibi katkılarımız ve desteklerimiz olabilir diye değerlendirmelerde bulunuyoruz. Silvanlılara Silvan Belediyesi’nin en iyi belediyecilik hizmetlerinin ulaştırmasında üzerimize düşenin en iyisini sunma noktasında ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz” dedi. Başkan Köşker, Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Başkan Vekili Murat Kütük’e Fatih’in Fermanları Kitabı’nı takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.