19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Mimar Sinan Mahallesinde

Dilovası 17.10.2016 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Mimar Sinan Mahallesinde

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatı ile kurulan mahalle inceleme komisyonu mahallelerde ki inceleme çalışmalarına Diliskelesi ve Orhangazi Mahallesi’nin ardından Mimar Sinan Mahallesinde devam ediyor.

  KOMİSYON MİMAR SİNAN MAHALLESİ’NDE   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Diliskelesi Mahallesi ve Orhangazi Mahallesinden sonra üçüncü haftasında Mimar Sinan Mahallesiyle devam ediyor. Başkan Toltar Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları ve uygulanacak projeler için incelemelerde bulundu. Başkan Toltar’a Başkan Yardımcıları, Teknik ekip, meclis üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.   VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ   Mahallelerde ki eksikliklerin tespiti, hayata geçecek olan projelerin incelenmesi ve halkın istek ve sorunlarını dinlemek için başlatılan çalışmayla gidilen Mimar Sinan Mahallesi’nde Başkan Toltar, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi.   ÖNCELİKLİ SORUNLAR TESPİT EDİLİYOR   İncelemelerde mahallenin öncelikli sorunlarının biran önce giderilmesi talimatı veren Başkan Toltar, “Halkımızın sorunlarının ivedilikle çözümü için başlattığımız mahalle inceleme komisyonu olarak Diliskelesi, Orhangazi Mahallemizden sonra üçüncü haftamızda Mimar Sinan Mahallemize indik. Mahalle Muhtarımızı da yanımıza alarak halkımızı dinliyoruz ve öncelikli sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı başlatıyoruz.   EKSİKLİKLER HIZLA TAMAMLANIYOR   Başkan Toltar, önemsediğimiz mahalle inceleme komisyonu çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Hem halkımızı dinliyor hem de eksikliklerimizi görüyoruz. Öncelik sırasına göre çalışmalarımızı başlatmak üzere notumuzu alıyoruz. Komisyon çalışmalarımızda Tespit edilen eksiklikler, ilgili ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde gideriliyor dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatı ile kurulan mahalle inceleme komisyonu mahallelerde ki inceleme çalışmalarına Diliskelesi ve Orhangazi Mahallesi’nin ardından Mimar Sinan Mahallesinde devam ediyor.

 

KOMİSYON MİMAR SİNAN MAHALLESİ’NDE

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Diliskelesi Mahallesi ve Orhangazi Mahallesinden sonra üçüncü haftasında Mimar Sinan Mahallesiyle devam ediyor. Başkan Toltar Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları ve uygulanacak projeler için incelemelerde bulundu. Başkan Toltar’a Başkan Yardımcıları, Teknik ekip, meclis üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Mahallelerde ki eksikliklerin tespiti, hayata geçecek olan projelerin incelenmesi ve halkın istek ve sorunlarını dinlemek için başlatılan çalışmayla gidilen Mimar Sinan Mahallesi’nde Başkan Toltar, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi.

 

ÖNCELİKLİ SORUNLAR TESPİT EDİLİYOR

 

İncelemelerde mahallenin öncelikli sorunlarının biran önce giderilmesi talimatı veren Başkan Toltar, “Halkımızın sorunlarının ivedilikle çözümü için başlattığımız mahalle inceleme komisyonu olarak Diliskelesi, Orhangazi Mahallemizden sonra üçüncü haftamızda Mimar Sinan Mahallemize indik. Mahalle Muhtarımızı da yanımıza alarak halkımızı dinliyoruz ve öncelikli sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı başlatıyoruz.

 

EKSİKLİKLER HIZLA TAMAMLANIYOR

 

Başkan Toltar, önemsediğimiz mahalle inceleme komisyonu çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Hem halkımızı dinliyor hem de eksikliklerimizi görüyoruz. Öncelik sırasına göre çalışmalarımızı başlatmak üzere notumuzu alıyoruz. Komisyon çalışmalarımızda Tespit edilen eksiklikler, ilgili ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde gideriliyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.