Başkan Öztürk teşekkür etti!

Spor 06.03.2018 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Öztürk teşekkür etti!

Beylikdüzü deplasmanına Milletvekiliyle, Kaymakamıyla çıkarma yapan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk, protokole ve taraftara teşekkür etti.

Beylikdüzü deplasmanına Milletvekiliyle, Kaymakamıyla çıkarma yapan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk, protokole ve taraftara teşekkür etti. Gebzespor tarihinde ilk kez Milletvekili ve Kaymakamın deplasmana gelmesi camiayı mutlu ederken, Başkan Öztürk, “Tarihi bir gün yaşadık” ifadesini kullanarak duygu ve düşüncelerini açıkladı. Mor-Beyazlı Başkan, “Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman’a, Tahsin Tarhan’a, Gebze Kaymakamımız Mustafa Güler’e, Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan’a, yine bizimle beraber olan dostlarımıza, deplasman yasağına rağmen Beylikdüzü’ne gelen ve Gebze’ye dönüşte takımımızı krallar gibi karşılayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi. KÖŞKER’İN YÜREĞİ BİZİMLEYDİ Gebzespor’un Başkanı Yusuf Öztürk, Beylikdüzü maçına programından ötürü gelemeyen ancak kendileri kadar maçın heyecanını yaşadığını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ayrı olarak teşekkürlerini sundu. ‘Köşker’in yüreği bizimleydi’ ifadesini kullanan Öztürk, “Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Yapmış olduğu destekler ortada. İlk başından beri şampiyonluğa olan inancını bizlere aşıladı. Başkanımız programından ötürü Beylikdüzü’ne gelemese de maç içerisinde 3-4 kez beni aradı, karşılaşma ile ilgili bilgi aldı. Kısacası o gün Adnan Başkanımızın yüreği bizimleydi” dedi.
Beylikdüzü deplasmanına Milletvekiliyle, Kaymakamıyla çıkarma yapan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk, protokole ve taraftara teşekkür etti.

Beylikdüzü deplasmanına Milletvekiliyle, Kaymakamıyla çıkarma yapan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk, protokole ve taraftara teşekkür etti. Gebzespor tarihinde ilk kez Milletvekili ve Kaymakamın deplasmana gelmesi camiayı mutlu ederken, Başkan Öztürk, “Tarihi bir gün yaşadık” ifadesini kullanarak duygu ve düşüncelerini açıkladı. Mor-Beyazlı Başkan, “Kocaeli Milletvekillerimiz Cemil Yaman’a, Tahsin Tarhan’a, Gebze Kaymakamımız Mustafa Güler’e, Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan’a, yine bizimle beraber olan dostlarımıza, deplasman yasağına rağmen Beylikdüzü’ne gelen ve Gebze’ye dönüşte takımımızı krallar gibi karşılayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.

KÖŞKER’İN YÜREĞİ BİZİMLEYDİ

Gebzespor’un Başkanı Yusuf Öztürk, Beylikdüzü maçına programından ötürü gelemeyen ancak kendileri kadar maçın heyecanını yaşadığını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ayrı olarak teşekkürlerini sundu. ‘Köşker’in yüreği bizimleydi’ ifadesini kullanan Öztürk, “Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Yapmış olduğu destekler ortada. İlk başından beri şampiyonluğa olan inancını bizlere aşıladı. Başkanımız programından ötürü Beylikdüzü’ne gelemese de maç içerisinde 3-4 kez beni aradı, karşılaşma ile ilgili bilgi aldı. Kısacası o gün Adnan Başkanımızın yüreği bizimleydi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.