Başkan Şayir’den Bayram Mesajı

Dilovası 02.06.2019 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Şayir’den Bayram Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

  Dilovası  Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’in mesajında şu sözlere yer verdi; "Kıymetli Hemşerilerim, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, sağlık ve birliktelikle bitirmiş olmanın huzur ve mutluluğu içindeyim. Yüce Rabbimizin biz Müslümanlara bir hediyesi olan bu nadide ayı; oruçla, ibadetle, hayırla, beraberce tamamlarken, bu ay içerisinde olabildiğince gönül sofralarında sizlerle birlikte olmaya çalıştım. Toplum olarak hayatımızda müstesna bir yeri olan bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağlarıyla birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın şükrü içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm islam âlemine, vatanımıza, milletimize ve insanlığa barış, bereket ve esenlikler getirmesini temenni ediyor, siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum."  
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Dilovası  Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’in mesajında şu sözlere yer verdi; "Kıymetli Hemşerilerim, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, sağlık ve birliktelikle bitirmiş olmanın huzur ve mutluluğu içindeyim. Yüce Rabbimizin biz Müslümanlara bir hediyesi olan bu nadide ayı; oruçla, ibadetle, hayırla, beraberce tamamlarken, bu ay içerisinde olabildiğince gönül sofralarında sizlerle birlikte olmaya çalıştım.

Toplum olarak hayatımızda müstesna bir yeri olan bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir.

Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağlarıyla birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın şükrü içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm islam âlemine, vatanımıza, milletimize ve insanlığa barış, bereket ve esenlikler getirmesini temenni ediyor, siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.