GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir’den bayram sürprizi!

Dilovası 29.07.2020 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den bayram sürprizi!

Kurban Bayramı öncesi sürpriz yapıp, her eve yufka dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, pandemi sürecinde ve Ramazan ayında ilçede ki 16 bin haneye dağıttığı erzak kolileri ve patates soğan yardımlarının ardından şimdi de yeni sürprizi ile Dilovalılar’ı sevindirdi. BAŞKAN ŞAYİR’DEN ANNELERE SÜRPRİZ Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez ayrım yapmaksızın gerçekleştirdiği hizmetlerle gönüllerde taht kuran Başkan Şayir, son jesti ile de vatandaşların takdirini kazandı. Özellikle pandemi sürecinde tüm hanelere dağıtımı yapılan erzak kolileri ve patates soğanlarla ulusal basında günlerce gündem olan Başkan Şayir, Kurban Bayramı öncesi ilçede ki tüm hanelere baklavalık yufka dağıtarak güzel bir sürpriz yaptı.     İLÇEDEKİ TÜM HANELERE DAĞITILIYOR Dilovası Belediyesi Vefa Destek Gurubu ekibinin önceki gün başladığı yufka dağıtımı sırasında hijyenik paketlenmiş yufkaları alan Dilovalılar, Şayir’e bu nazik düşüncesinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Bayram öncesi her eve yufka dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklama da Başkan Şayir, "yardımlaşmayı ve dayanışmayı simgeleyen bayramlarımızda halkımıza güzel sürprizler yaparak onları mutlu etmek istedik. Kurban Bayramı’na günler kala tatlı bir telaş alır bütün evleri. Koşturmacalar yaşanır, her biri ayrı güzelliktir. Biz de, bu tatlı telaş içerisinde, çorbada tuzumuz olsun istedik. Anneler daha az yorulsun diyerek, bayramlık yufkalar bizden olsun dedik. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, bayramın tüm halkımıza sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim” dedi

Kurban Bayramı öncesi sürpriz yapıp, her eve yufka dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, pandemi sürecinde ve Ramazan ayında ilçede ki 16 bin haneye dağıttığı erzak kolileri ve patates soğan yardımlarının ardından şimdi de yeni sürprizi ile Dilovalılar’ı sevindirdi.

BAŞKAN ŞAYİR’DEN ANNELERE SÜRPRİZ

Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez ayrım yapmaksızın gerçekleştirdiği hizmetlerle gönüllerde taht kuran Başkan Şayir, son jesti ile de vatandaşların takdirini kazandı. Özellikle pandemi sürecinde tüm hanelere dağıtımı yapılan erzak kolileri ve patates soğanlarla ulusal basında günlerce gündem olan Başkan Şayir, Kurban Bayramı öncesi ilçede ki tüm hanelere baklavalık yufka dağıtarak güzel bir sürpriz yaptı.

 

 

İLÇEDEKİ TÜM HANELERE DAĞITILIYOR

Dilovası Belediyesi Vefa Destek Gurubu ekibinin önceki gün başladığı yufka dağıtımı sırasında hijyenik paketlenmiş yufkaları alan Dilovalılar, Şayir’e bu nazik düşüncesinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Bayram öncesi her eve yufka dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklama da Başkan Şayir, "yardımlaşmayı ve dayanışmayı simgeleyen bayramlarımızda halkımıza güzel sürprizler yaparak onları mutlu etmek istedik. Kurban Bayramı’na günler kala tatlı bir telaş alır bütün evleri. Koşturmacalar yaşanır, her biri ayrı güzelliktir. Biz de, bu tatlı telaş içerisinde, çorbada tuzumuz olsun istedik. Anneler daha az yorulsun diyerek, bayramlık yufkalar bizden olsun dedik. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, bayramın tüm halkımıza sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.