GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir’den davet var!

Dilovası 03.08.2020 - 19:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den davet var!

Şehir Tiyatroları, Covid-19 salgınının toplumsal yansımalarını mizahi bir dille anlatan ‘Mesafeli Kabare’ adlı oyunuyla bu kez 5 Ağustos çarşamba günü Dilovası'nda açık havada belediye meydanında seyirciyle buluşacak. ‘Mesafeli Kabare’de 8 oyuncunun yanı sıra kalabalık bir yaratıcı ve teknik kadro da görev alıyor. Volkan Dinç tarafından yönetilen oyunun müziklerini Oktay Köseoğlu yaparken yönetmen yardımcılığını Nuri Karadeniz, dekorunu Özlem Karabay, kostüm tasarımını Duygu Irmak, koreografiyi Gökmen Kasabalı, ışık tasarımını Erol Dinçdemir ve görsel tasarımını da Aktürk Aksoy üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Ahsen Gülever, Cemal Aldıç, Çağrı Mengüç, Işık Öztorun, İrem Kahyaoğlu, Nurcan Tural, Sarper Saydam ve Seda Güven Şahin yer alıyor.

Şehir Tiyatroları, Covid-19 salgınının toplumsal yansımalarını mizahi bir dille anlatan ‘Mesafeli Kabare’ adlı oyunuyla bu kez 5 Ağustos çarşamba günü Dilovası'nda açık havada belediye meydanında seyirciyle buluşacak.

‘Mesafeli Kabare’de 8 oyuncunun yanı sıra kalabalık bir yaratıcı ve teknik kadro da görev alıyor. Volkan Dinç tarafından yönetilen oyunun müziklerini Oktay Köseoğlu yaparken yönetmen yardımcılığını Nuri Karadeniz, dekorunu Özlem Karabay, kostüm tasarımını Duygu Irmak, koreografiyi Gökmen Kasabalı, ışık tasarımını Erol Dinçdemir ve görsel tasarımını da Aktürk Aksoy üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Ahsen Gülever, Cemal Aldıç, Çağrı Mengüç, Işık Öztorun, İrem Kahyaoğlu, Nurcan Tural, Sarper Saydam ve Seda Güven Şahin yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.