GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir’den Ellibeş’e hizmet sunumu!

Dilovası 05.08.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den Ellibeş’e hizmet sunumu!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, göreve geldiği günden bu yana Dilovası’na kazandırılan hizmetler ve kazandırılacak hizmetler hakkında sunum yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve belediye başkanlarının çalışmalarını değerlendiren hizmet sunumu programının son durağı Dilovası oldu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yaptığı çalışmaları tek tek anlattı. Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen hizmet sunumu toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. YÜKSELEN ŞEHİR DİLOVASI’NIN TEMELLERİNİ ATTIK Başkan Ellibeş’e slayt eşliğinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte ilçemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla çalışıyoruz. 2019 seçimlerinde halkımızın bizlere ve AK teşkilatlara güvenerek verdikleri bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Seçim beyannamemizde sözünü verdiğimiz birçok projemizin temelini oluşturduk. Yapılan ve yapılacak olan projelerimizle birlikte “Yükselen Şehir Dilovası’nın” temellerini attık. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve partimizin her kademesinde görev yapan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi. ELLİBEŞ’TEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR Hazırlanan sunumu oldukça beğenen İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacaklarını belirterek “AK kadrolar olarak çıktığımız bu yolda 18 yılda hem ülke olarak genelde hem de belediyeler olarak yerelde önemli çalışmalara imza attık. Halkımıza AK Belediyeciliği gösterdik. 18 yılda dolu dolu geçen hizmet serüveninde yapılacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz. Seçim sathında halkımıza taahhütlerde bulunduk. Dilovası’nda da Hamza Şayir Başkanımızla yola çıkarken halkımıza verdiğimiz sözler vardı. Bu sözlerin yerine getirilmesi için partimiz ve belediye başkanımız üzerine düşeni yapacaktır. Bizde bu yapılacak olan çalışmaları hem denetleyip hem de tıkanılan yerde Başkanımıza destek olmak için yapılan çalışmaları gözden geçiriyoruz. Hamza Başkanın şu ana kadar yaptığı çalışmalara baktığımızda Dilovası’nın önemli yol kat ettiğini görüyoruz. Kısa sürede bu kadar yol alan Hamza Bey’in beş yılda taahhütlerinin de üzerinde projeyi Dilovası’na kazandıracağına inanıyor, yapılan çalışmalar ve sunumdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, göreve geldiği günden bu yana Dilovası’na kazandırılan hizmetler ve kazandırılacak hizmetler hakkında sunum yaptı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve belediye başkanlarının çalışmalarını değerlendiren hizmet sunumu programının son durağı Dilovası oldu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yaptığı çalışmaları tek tek anlattı. Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen hizmet sunumu toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

YÜKSELEN ŞEHİR DİLOVASI’NIN TEMELLERİNİ ATTIK

Başkan Ellibeş’e slayt eşliğinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte ilçemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla çalışıyoruz. 2019 seçimlerinde halkımızın bizlere ve AK teşkilatlara güvenerek verdikleri bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Seçim beyannamemizde sözünü verdiğimiz birçok projemizin temelini oluşturduk. Yapılan ve yapılacak olan projelerimizle birlikte “Yükselen Şehir Dilovası’nın” temellerini attık. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve partimizin her kademesinde görev yapan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ELLİBEŞ’TEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Hazırlanan sunumu oldukça beğenen İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacaklarını belirterek “AK kadrolar olarak çıktığımız bu yolda 18 yılda hem ülke olarak genelde hem de belediyeler olarak yerelde önemli çalışmalara imza attık. Halkımıza AK Belediyeciliği gösterdik. 18 yılda dolu dolu geçen hizmet serüveninde yapılacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz. Seçim sathında halkımıza taahhütlerde bulunduk. Dilovası’nda da Hamza Şayir Başkanımızla yola çıkarken halkımıza verdiğimiz sözler vardı. Bu sözlerin yerine getirilmesi için partimiz ve belediye başkanımız üzerine düşeni yapacaktır. Bizde bu yapılacak olan çalışmaları hem denetleyip hem de tıkanılan yerde Başkanımıza destek olmak için yapılan çalışmaları gözden geçiriyoruz. Hamza Başkanın şu ana kadar yaptığı çalışmalara baktığımızda Dilovası’nın önemli yol kat ettiğini görüyoruz. Kısa sürede bu kadar yol alan Hamza Bey’in beş yılda taahhütlerinin de üzerinde projeyi Dilovası’na kazandıracağına inanıyor, yapılan çalışmalar ve sunumdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.