Başkan Şayir’den ‘engelsiz’ ziyaret

Dilovası 03.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den ‘engelsiz’ ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve beraberindeki AK Partili yöneticiler Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (DENAD) ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemizde yaklaşık 14 milyon engelli vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamak yerine onları topluma kazandırma adına değişik çözümler üretip, bir şekilde bu insanlarımızdan faydalanmanın yollarını bulmak zorundayız. Dilovası’nda engelsiz bir hayat için çalışıyoruz. Bundan sonra da 'her sağlıklı birey bir engelli adayıdır' düşüncesinden hareketle bu insanlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizlere de üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ortak akıl çerçevesinde yürüteceğimiz projelerle Dilovası’nda engelleri ortadan kaldıracağız” dedi. ENGELLİLERİMİZİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Ülkemiz ve dünyamız tüm engelleri yıkarak başarılara imza atan sanatçıların, sporcuların örnekleriyle dolu. Tüm bu örnekler diğer engelli bireyleri cesaretlendirmeli ve hayata bakış açılarını değiştirmelidir. Yapmamız gereken Dilovası’nı engelli kardeşlerimiz için kolay, yaşanır bir hale getirmektir. Bu konuda engelliler derneğimiz ile ortak çalışmalarda bulunup, engellilerimizin sorunlarını belediye meclisinde gündeme getireceğiz. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız” diye konuştu. Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Samet Elden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şayir ve Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve beraberindeki AK Partili yöneticiler Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (DENAD) ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemizde yaklaşık 14 milyon engelli vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamak yerine onları topluma kazandırma adına değişik çözümler üretip, bir şekilde bu insanlarımızdan faydalanmanın yollarını bulmak zorundayız. Dilovası’nda engelsiz bir hayat için çalışıyoruz. Bundan sonra da 'her sağlıklı birey bir engelli adayıdır' düşüncesinden hareketle bu insanlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizlere de üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ortak akıl çerçevesinde yürüteceğimiz projelerle Dilovası’nda engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.

ENGELLİLERİMİZİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Ülkemiz ve dünyamız tüm engelleri yıkarak başarılara imza atan sanatçıların, sporcuların örnekleriyle dolu. Tüm bu örnekler diğer engelli bireyleri cesaretlendirmeli ve hayata bakış açılarını değiştirmelidir. Yapmamız gereken Dilovası’nı engelli kardeşlerimiz için kolay, yaşanır bir hale getirmektir. Bu konuda engelliler derneğimiz ile ortak çalışmalarda bulunup, engellilerimizin sorunlarını belediye meclisinde gündeme getireceğiz. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız” diye konuştu. Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Samet Elden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şayir ve Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.