Başkan Şayir’den sağlıkçıların çocuklarına sürpriz!

Dilovası 20.04.2020 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den sağlıkçıların çocuklarına sürpriz!

Dilovası Belediyesi,, koronavirüs salgını ile canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Çocuklara hazırladıkları hediye paketlerini teslim eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Onlar da bu süreçte en az ebeveynleri kadar fedakarlık yaptılar" dedi. Dilovası Belediyesi, en az ebeveynleri kadar teşekkürü hak eden Dilovası Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de baş gösteren koronavirüs pandemisiyle mücadele, Dilovası'nda da devam ediyor. 50 bini aşkın Dilovalı mümkün oluğunca evlerinde kalarak ve dışarı çıkmak zorunda kaldıklarında tedbirli davranarak salgınla mücadele ederken, ilçede görevli sağlık çalışanları da var güçleriyle hastalara hizmet ediyor. ŞAYİR İSİMSİZ KAHRAMANLARI UNUTMUYOR Dilovası Belediyesi de, tüm Dilovalılar'a destek olduğu gibi sürecin isimsiz kahramanları sağlık çalışanlarını da unutmuyor. Dilovası Belediyesi, en az ebeveynleri kadar teşekkürü hak eden Dilovası Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan, 23 Nisan öncesi sağlık çalışanlarının çocuklarını evlerinde ziyaret ederek kendileri için hazırlanan hediye paketlerini teslim ettiler. Bu esnada çocuklarla sohbet eden Başkan Şayir, fedakarlıklarından dolayı çocuklara teşekkür etti. ŞAYİR: YANLARINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTEDİK Çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Onların ne kadar yanında dursak yetersiz. Ancak yine de onlarla dayanışma içerisinde olduğumuzu hissettirmek istedik. Yaklaşan 23 Nisan'ı da fırsata çevirerek ebeveynleriyle bu süreçte yeterince vakit geçiremeyen evlatlarımızın yüzünü de bir nebze olsun güldürmek istedik. Onlar da bu süreçte en az ebeveynleri kadar fedakarlık yaptılar. Günlerce anne-babasını göremeyen çocuklarımız var. Allah sağlık çalışanlarımıza kuvvet, tüm hastalarımıza şifalar ihsan etsin" şeklinde konuştu.

Dilovası Belediyesi,, koronavirüs salgını ile canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Çocuklara hazırladıkları hediye paketlerini teslim eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Onlar da bu süreçte en az ebeveynleri kadar fedakarlık yaptılar" dedi.

Dilovası Belediyesi, en az ebeveynleri kadar teşekkürü hak eden Dilovası Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de baş gösteren koronavirüs pandemisiyle mücadele, Dilovası'nda da devam ediyor. 50 bini aşkın Dilovalı mümkün oluğunca evlerinde kalarak ve dışarı çıkmak zorunda kaldıklarında tedbirli davranarak salgınla mücadele ederken, ilçede görevli sağlık çalışanları da var güçleriyle hastalara hizmet ediyor.

ŞAYİR İSİMSİZ KAHRAMANLARI UNUTMUYOR

Dilovası Belediyesi de, tüm Dilovalılar'a destek olduğu gibi sürecin isimsiz kahramanları sağlık çalışanlarını da unutmuyor. Dilovası Belediyesi, en az ebeveynleri kadar teşekkürü hak eden Dilovası Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanlarının çocuklarına erken 23 Nisan sürprizi hazırladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan, 23 Nisan öncesi sağlık çalışanlarının çocuklarını evlerinde ziyaret ederek kendileri için hazırlanan hediye paketlerini teslim ettiler. Bu esnada çocuklarla sohbet eden Başkan Şayir, fedakarlıklarından dolayı çocuklara teşekkür etti.

ŞAYİR: YANLARINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTEDİK

Çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Onların ne kadar yanında dursak yetersiz. Ancak yine de onlarla dayanışma içerisinde olduğumuzu hissettirmek istedik. Yaklaşan 23 Nisan'ı da fırsata çevirerek ebeveynleriyle bu süreçte yeterince vakit geçiremeyen evlatlarımızın yüzünü de bir nebze olsun güldürmek istedik. Onlar da bu süreçte en az ebeveynleri kadar fedakarlık yaptılar. Günlerce anne-babasını göremeyen çocuklarımız var. Allah sağlık çalışanlarımıza kuvvet, tüm hastalarımıza şifalar ihsan etsin" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.