GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir’e sosyal denge teşekkürü

Dilovası 23.01.2020 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’e sosyal denge teşekkürü

Belediyelerde başlayan sosyal denge sözleşmeleri kapsamında memurlarla yapılan sözleşmeler sonrası Dilovası Belediyesi’nde ki memurlar Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sosyal denge sözleşmesinde gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ettiler.

Dilovası Belediyesi’nde bulunan memurlar yapılan sosyal denge sözleşmesinden oldukça memnun kalırken, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in sözleşme sürecinde gösterdiği anlayıştan dolayı yemek düzenleyerek Başkan Şayir’e teşekkür ettiler. Düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Çetin Polat, “Kocaeli’de ki tüm belediyelerde yapılan sosyal denge sözleşmeleri içerisinde en donanımlı ve iyi olan bir sözleşmeyi Başkanımız Hamza Şayir’in desteği ile imzaladık. Göstermiş olduğu anlayıştan dolayı Başkanımız Hamza Şayir’e teşekkür ediyoruz.”dedi. BİZ BİR EKİBİZ Memurların düzenlediği teşekkür yemeğine katılan Başkan Şayir ise yaptığı konuşmada “Biz her zaman emekçinin yanında olmaya gayret gösterdik. Hepimiz emekçi insanlarız. Konumlarımız statülerimiz farklı olsa da hepimiz emekçiyiz. Emekçinin hakkını vermek ve emeğinin karşılığını alması bizleri mutlu eder. Başarı bir ekip işidir. Biz bir ekibiz. Ortada bir başarı varsa bu burada bulunan ve diğer arkadaşlarımızın ortak başarısıdır. ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞALIM Geçen 9 aylık süreç sonunda halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Bu olumlu tepkiler Başkan Yardımcılarımın, memur arkadaşlarımın ve çalışan arkadaşlarımızın başarısıdır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun. Daha yapılacak çok işimiz var. Sizlerden ricam vatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılamak ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmanızdır. Biz onlar için buradayız. Tüm işimiz halkımızın memnuniyetidir. Dilovası’nda güzel şeyler olmaya başladı. İnşallah kısa zamanda daha güzel şeyler olacaktır. Sizlerden öncelikle ricam özellikle gariban, yetim, engelli vatandaşlarımızın talepleri olmalıdır. Onlar için ne gerekiyorsa yapmaya gayret edelim. Eğitim konusunda hassasiyet gösterelim. Çocuklarımız için çalışalım. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir Dilovası’nı bırakmanın hedeflerini göz önüne alarak çalışmalarımızı yapalım.”dedi. SÖZLEŞME İMZALANDI Konuşmaların ardından hazırlanan belediye memurları, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalayan Başkan Şayir’e teşekkür plaketi takdim ettiler.
Belediyelerde başlayan sosyal denge sözleşmeleri kapsamında memurlarla yapılan sözleşmeler sonrası Dilovası Belediyesi’nde ki memurlar Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sosyal denge sözleşmesinde gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ettiler.

Dilovası Belediyesi’nde bulunan memurlar yapılan sosyal denge sözleşmesinden oldukça memnun kalırken, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in sözleşme sürecinde gösterdiği anlayıştan dolayı yemek düzenleyerek Başkan Şayir’e teşekkür ettiler. Düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Çetin Polat, “Kocaeli’de ki tüm belediyelerde yapılan sosyal denge sözleşmeleri içerisinde en donanımlı ve iyi olan bir sözleşmeyi Başkanımız Hamza Şayir’in desteği ile imzaladık. Göstermiş olduğu anlayıştan dolayı Başkanımız Hamza Şayir’e teşekkür ediyoruz.”dedi.

BİZ BİR EKİBİZ

Memurların düzenlediği teşekkür yemeğine katılan Başkan Şayir ise yaptığı konuşmada “Biz her zaman emekçinin yanında olmaya gayret gösterdik. Hepimiz emekçi insanlarız. Konumlarımız statülerimiz farklı olsa da hepimiz emekçiyiz. Emekçinin hakkını vermek ve emeğinin karşılığını alması bizleri mutlu eder. Başarı bir ekip işidir. Biz bir ekibiz. Ortada bir başarı varsa bu burada bulunan ve diğer arkadaşlarımızın ortak başarısıdır.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞALIM

Geçen 9 aylık süreç sonunda halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Bu olumlu tepkiler Başkan Yardımcılarımın, memur arkadaşlarımın ve çalışan arkadaşlarımızın başarısıdır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun. Daha yapılacak çok işimiz var. Sizlerden ricam vatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılamak ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmanızdır. Biz onlar için buradayız. Tüm işimiz halkımızın memnuniyetidir. Dilovası’nda güzel şeyler olmaya başladı. İnşallah kısa zamanda daha güzel şeyler olacaktır. Sizlerden öncelikle ricam özellikle gariban, yetim, engelli vatandaşlarımızın talepleri olmalıdır. Onlar için ne gerekiyorsa yapmaya gayret edelim. Eğitim konusunda hassasiyet gösterelim. Çocuklarımız için çalışalım. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir Dilovası’nı bırakmanın hedeflerini göz önüne alarak çalışmalarımızı yapalım.”dedi.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Konuşmaların ardından hazırlanan belediye memurları, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalayan Başkan Şayir’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.