Başkan Şayir Kaya ve Acay’ı ziyaret etti

Siyaset 29.09.2020 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir Kaya ve Acay’ı ziyaret etti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni seçilen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a tebrik ziyaretinde bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Recep Kaya’yı yeni görevi dolayısıyla kutlayan Başkan Şayir “Gebze Bölgesindeki başarılı teşkilatımız ile vatandaşlarımızın güvenini kazanmış olan bizler bu güveni boşa çıkarmadan Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya kardeşimi kutluyor, kendisine ve Gebze’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulunarak AK Parti Teşkilatı olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde olacaklarını belirtti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. KAYA’NIN ARDINDAN ACAY’A GİTTİ! Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan İlçe kongresi sonrasında yeniden başkan olarak seçilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a da ziyaretler devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir AK Parti Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Ufuk Acay’ı İlçe binasında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Şayir Başkan Acay’a görev sürecinde yaptığı ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarında başarılar diledi. Ufuk Acay ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni seçilen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Recep Kaya’yı yeni görevi dolayısıyla kutlayan Başkan Şayir “Gebze Bölgesindeki başarılı teşkilatımız ile vatandaşlarımızın güvenini kazanmış olan bizler bu güveni boşa çıkarmadan Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya kardeşimi kutluyor, kendisine ve Gebze’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulunarak AK Parti Teşkilatı olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde olacaklarını belirtti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

KAYA’NIN ARDINDAN ACAY’A GİTTİ!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan İlçe kongresi sonrasında yeniden başkan olarak seçilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a da ziyaretler devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir AK Parti Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Ufuk Acay’ı İlçe binasında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Şayir Başkan Acay’a görev sürecinde yaptığı ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarında başarılar diledi. Ufuk Acay ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.