GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir müjdeliyor, Dilovası Yükseliyor’

Dilovası 31.05.2020 - 21:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir müjdeliyor, Dilovası Yükseliyor’

İş başına geldiği günden bugüne attığı adımlar ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den ilçe halkına 3 müjde daha geldi. Gerçekleştirdiği yoğun Ankara ziyaretlerinin meyvelerini almaya devam eden Başkan Şayir, son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan talep ettiği üç projenin onaylandığını ve yakında çalışmasının başlayacağını müjdeledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve gelir gelmez sık sık ziyaret ettiği Ankara düzeyinde ki görüşmelerinin müjdeleri gelmeye devam ediyor. Başkan Şayir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği üç projesini daha hayata geçiriyor. BAKANLIKTAN 3 PROJEYE ONAY Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan talep edilen Adnan Kahveci Parkı Kadın ve Gençlik El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Kapalı Halı Saha projesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadı’nın zeminin yeniden yapılması projelerinin onaylandığını müjdeleyen Başkan Şayir, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ için hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. PROJE ALANLARINI İNCELEDİLER Bakanlıktan gelen onay üzerine dün Dilovası’na gelen İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu ile birlikte çalışması yapılacak olan Adnan Kahveci Parkı’nı, Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadı’nı ve Diliskelesi Kapalı Halı saha alanını incelediler. DİLOVASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ Yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz andan itibaren projelerimizin hayata geçmesi için çalmadık kapı bırakmadık. Özellikle Ankara ziyaretlerimizde yaptığımız görüşmelerimiz sonrası taleplerimizin tek tek yerine gelmesi bizleri mutlu ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan talep ettiğimiz üç projemizde önceki gün onaylandı ve çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu vesile ile halkımıza verdiğiniz sözleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz “Yeni Dilovası”, Yükselen Şehir Dilovası” mottomuzun hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde ne taahhüt ettiysek eksiği olmayacak fazlası olacaktır” dedi.

İş başına geldiği günden bugüne attığı adımlar ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den ilçe halkına 3 müjde daha geldi. Gerçekleştirdiği yoğun Ankara ziyaretlerinin meyvelerini almaya devam eden Başkan Şayir, son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan talep ettiği üç projenin onaylandığını ve yakında çalışmasının başlayacağını müjdeledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve gelir gelmez sık sık ziyaret ettiği Ankara düzeyinde ki görüşmelerinin müjdeleri gelmeye devam ediyor. Başkan Şayir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği üç projesini daha hayata geçiriyor.

BAKANLIKTAN 3 PROJEYE ONAY

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan talep edilen Adnan Kahveci Parkı Kadın ve Gençlik El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Kapalı Halı Saha projesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadı’nın zeminin yeniden yapılması projelerinin onaylandığını müjdeleyen Başkan Şayir, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ için hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

PROJE ALANLARINI İNCELEDİLER

Bakanlıktan gelen onay üzerine dün Dilovası’na gelen İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu ile birlikte çalışması yapılacak olan Adnan Kahveci Parkı’nı, Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadı’nı ve Diliskelesi Kapalı Halı saha alanını incelediler.

DİLOVASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz andan itibaren projelerimizin hayata geçmesi için çalmadık kapı bırakmadık. Özellikle Ankara ziyaretlerimizde yaptığımız görüşmelerimiz sonrası taleplerimizin tek tek yerine gelmesi bizleri mutlu ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan talep ettiğimiz üç projemizde önceki gün onaylandı ve çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu vesile ile halkımıza verdiğiniz sözleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz “Yeni Dilovası”, Yükselen Şehir Dilovası” mottomuzun hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde ne taahhüt ettiysek eksiği olmayacak fazlası olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.