Başkan Şayir Sözünü tuttu!

Dilovası 10.02.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir Sözünü tuttu!

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR’DEN ALKIŞLANACAK HİZMET

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşların PTT hizmetlerinden yerinde faydalanmaları için başlattığı her mahalleye PTT hizmet ofisi çalışmalarını söz verdiği gibi sürdürürken bu kapsamda Köseler Köyü PTT Şubesi Dilovalı vatandaşların hizmetine açıldı. Göreve başladığı süre zarfında iyi işler yapan ve vatandaşların sesi olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşların PTT hizmetlerinden yerinde faydalanmaları için başlattığı her mahalleye PTT hizmet ofisi çalışmalarına devam ederken bu kapsamda Köseler Köyü PTT Şubesi Dilovalı vatandaşların hizmetine açıldı. Buradaki vatandaşların hizmetine açılan PTT şubesiyle Köseler Köyü sakinleri oldukça önemli bir hizmete merhaba demiş oldu.  DAHA KOLAY DAHA HIZLI Vatandaşların zorlanmadan hem daha kolay hem de daha hızlı hizmet almaları adına çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Köseler Köyü PTT Şubesiyle vatandaşları bir hayli rahatlatmış oldu. Bu adımıyla vatandaştan tam not alan başkan Şayir, “Yeni PTT’miz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız artık işlemlerini daha kolay yapacak” ifadesini kullandı.  Dilovalı vatandaşlar da Başkan Şayir’e çok teşekkür ettiklerini söylediler. HABER: R.SILA GÜVENÇ
DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR’DEN ALKIŞLANACAK HİZMET

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşların PTT hizmetlerinden yerinde faydalanmaları için başlattığı her mahalleye PTT hizmet ofisi çalışmalarını söz verdiği gibi sürdürürken bu kapsamda Köseler Köyü PTT Şubesi Dilovalı vatandaşların hizmetine açıldı.

Göreve başladığı süre zarfında iyi işler yapan ve vatandaşların sesi olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, vatandaşların PTT hizmetlerinden yerinde faydalanmaları için başlattığı her mahalleye PTT hizmet ofisi çalışmalarına devam ederken bu kapsamda Köseler Köyü PTT Şubesi Dilovalı vatandaşların hizmetine açıldı. Buradaki vatandaşların hizmetine açılan PTT şubesiyle Köseler Köyü sakinleri oldukça önemli bir hizmete merhaba demiş oldu. 

DAHA KOLAY DAHA HIZLI

Vatandaşların zorlanmadan hem daha kolay hem de daha hızlı hizmet almaları adına çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Köseler Köyü PTT Şubesiyle vatandaşları bir hayli rahatlatmış oldu. Bu adımıyla vatandaştan tam not alan başkan Şayir, “Yeni PTT’miz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız artık işlemlerini daha kolay yapacak” ifadesini kullandı.  Dilovalı vatandaşlar da Başkan Şayir’e çok teşekkür ettiklerini söylediler.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.