Başkan Şayir, vatandaşlara çiçek tohumu dağıttı

Dilovası 30.04.2020 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir, vatandaşlara çiçek tohumu dağıttı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; Covid19 salgını nedeniyle evinde kalan vatandaşlar için örnek bir uygulamaya daha imza attı. Başkan Şayir, “Evde Kal Bahçeni Ek” kampanyası ile vatandaşlara çiçek tohumları dağıttı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını sonrası vatandaşın salgınla mücadelesi kapsamında örnek projelere imza atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu zorlu günlerde evinde kalarak kurallara uyan vatandaşların hem güzel bir hobi ile uğraşmaları hem de daha yeşil bir Dilovası için çiçek tohumları dağıttı. Semt pazarı girişinde vatandaşlara çiçek tohumu dağıtan Başkan Şayir’e Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve meclis üyeleri de eşlik etti. “EVDE KAL BAHÇENİ EK” Vatandaşların evlerinde canları sıkılmasın diye başlatılan “Evde Kal Bahçeni Ek” kampanyasına dair açıklama yapan Başkan Şayir, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte Dilovası Belediyesi olarak halkımızın yanında olmaya ve bu süreci daha sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Daha önce çocuklarımız için yaptığımız etkinliklere bu sefer evde kalarak salgınla mücadeleye katkı sunan vatandaşlarımız ile devam ediyoruz.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; Covid19 salgını nedeniyle evinde kalan vatandaşlar için örnek bir uygulamaya daha imza attı. Başkan Şayir, “Evde Kal Bahçeni Ek” kampanyası ile vatandaşlara çiçek tohumları dağıttı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını sonrası vatandaşın salgınla mücadelesi kapsamında örnek projelere imza atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu zorlu günlerde evinde kalarak kurallara uyan vatandaşların hem güzel bir hobi ile uğraşmaları hem de daha yeşil bir Dilovası için çiçek tohumları dağıttı. Semt pazarı girişinde vatandaşlara çiçek tohumu dağıtan Başkan Şayir’e Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve meclis üyeleri de eşlik etti.

“EVDE KAL BAHÇENİ EK”

Vatandaşların evlerinde canları sıkılmasın diye başlatılan “Evde Kal Bahçeni Ek” kampanyasına dair açıklama yapan Başkan Şayir, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte Dilovası Belediyesi olarak halkımızın yanında olmaya ve bu süreci daha sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Daha önce çocuklarımız için yaptığımız etkinliklere bu sefer evde kalarak salgınla mücadeleye katkı sunan vatandaşlarımız ile devam ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.