19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Taşdemir Gebzeli Çiftçileri Dinledi

Gebze 03.01.2018 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Taşdemir Gebzeli Çiftçileri Dinledi

Gebze Ziraat Odası MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e ziyarette bulundu.

Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Gebze’deki tarım ziraat ve çiftçilerinin sorunları ve çözümleri noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çiftçilerimizin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.” dedi. TEŞEKKÜR EDERİZ Başkan Taşdemir’den sonra Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, “Çiftçilerimizin sorunları ve talepleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Verimli geçen ziyaretimiz için kendilerine teşekkür ederiz.” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Gebze Ziraat odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimine çiçek hediye etti. Gerçekleştirilen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  
Gebze Ziraat Odası MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e ziyarette bulundu.

Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Gebze’deki tarım ziraat ve çiftçilerinin sorunları ve çözümleri noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çiftçilerimizin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Taşdemir’den sonra Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, “Çiftçilerimizin sorunları ve talepleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Verimli geçen ziyaretimiz için kendilerine teşekkür ederiz.” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Gebze Ziraat odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimine çiçek hediye etti. Gerçekleştirilen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.