Başkan Teknik Direktör kararını belirledi

Spor 02.05.2016 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Teknik Direktör kararını belirledi

Başkan Teknik Direktör kararını belirledi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini belirtti.   Ali Ay, Özlüce Tesisleri’nde Warmhaus firması ile yapılan göğüs reklamı anlaşması imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyesi bazı arkadaşlarının Hamza Hamzaoğlu’nu istemediği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.   "Hamza hoca ile devam etmek istiyoruz. Hamza hocamızı seviyoruz." diyen Ali Ay, göreve geldiğinde camiaya mali tabloyu düzeltmek ve kulübü iyi yerlere taşıma konusunda söz verdiğini anımsattı. Hamza Hamzaoğlu ile ücretinde yüzde 30’luk indirim konusunda görüştüklerini ifade eden Ay, "Hamza hocam düşünüyor. Çarşamba günü beraberce görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Ben Hamza hoca ile çalışmak istiyorum. Bu saatten sonra macera aramak istemiyorum." diye konuştu.
Başkan Teknik Direktör kararını belirledi
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini belirtti.
 
Ali Ay, Özlüce Tesisleri’nde Warmhaus firması ile yapılan göğüs reklamı anlaşması imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyesi bazı arkadaşlarının Hamza Hamzaoğlu’nu istemediği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
"Hamza hoca ile devam etmek istiyoruz. Hamza hocamızı seviyoruz." diyen Ali Ay, göreve geldiğinde camiaya mali tabloyu düzeltmek ve kulübü iyi yerlere taşıma konusunda söz verdiğini anımsattı. Hamza Hamzaoğlu ile ücretinde yüzde 30’luk indirim konusunda görüştüklerini ifade eden Ay, "Hamza hocam düşünüyor. Çarşamba günü beraberce görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Ben Hamza hoca ile çalışmak istiyorum. Bu saatten sonra macera aramak istemiyorum." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.