Başkan: “Temizlik yapıyoruz”

Kocaeli 22.07.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan: “Temizlik yapıyoruz”

15 Temmuz başarısız darbe kalkışmasının ardından, TSK, devlet kurumlarında başlatılan soruşturmaların ardından ilimizdeki belediyelerde de bazı şüphelilere karşı operasyonlar başladı.

Ortalıkta bu konuda çok yoğun bir bilgi kirliliği bulunuyor. Özellikle sosyal medyada doğru olmayan pek çok bilgi adeta havada uçuşuyor. BAŞKAN KONUŞTU  Dün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu konuda açıklamalar yaptı. Karaosmanoğlu, bazı belediye personeline yönelik işlemler yapıldığını belirtti, “Temizlik yapılıyor. Ayıklama yapılıyor. Bazı kişilerin ilişkisini kestik. Şimdilik isim vererek kimseyi karalamak istemiyorum. Ama yakında her şey kamuoyuna açıklanacaktır” dedi. “ACELEMİZ YOK” Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığını belirterek gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Bildiğimiz bazı kişiler vardı. Önce üst düzey isimlerden başlandı. Ayıklama yapılıyor. 15 Temmuz günü gecesi ve sonrasında da bu yapı ile teması olanlar belirlendi. Çok net sosyal medya mesajlarına ulaşıldı. Acelemiz yok. Ama çok ciddi ve titiz çalışma yapılıyor ve devam edecek” dedi.  
15 Temmuz başarısız darbe kalkışmasının ardından, TSK, devlet kurumlarında başlatılan soruşturmaların ardından ilimizdeki belediyelerde de bazı şüphelilere karşı operasyonlar başladı.

Ortalıkta bu konuda çok yoğun bir bilgi kirliliği bulunuyor. Özellikle sosyal medyada doğru olmayan pek çok bilgi adeta havada uçuşuyor.

BAŞKAN KONUŞTU 

Dün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu konuda açıklamalar yaptı. Karaosmanoğlu, bazı belediye personeline yönelik işlemler yapıldığını belirtti, “Temizlik yapılıyor. Ayıklama yapılıyor. Bazı kişilerin ilişkisini kestik. Şimdilik isim vererek kimseyi karalamak istemiyorum. Ama yakında her şey kamuoyuna açıklanacaktır” dedi.

“ACELEMİZ YOK”

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığını belirterek gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Bildiğimiz bazı kişiler vardı. Önce üst düzey isimlerden başlandı. Ayıklama yapılıyor. 15 Temmuz günü gecesi ve sonrasında da bu yapı ile teması olanlar belirlendi. Çok net sosyal medya mesajlarına ulaşıldı. Acelemiz yok. Ama çok ciddi ve titiz çalışma yapılıyor ve devam edecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.