Başkan Toltar bayramda da vatandaşın yanındaydı!

Dilovası 28.06.2017 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar bayramda da vatandaşın yanındaydı!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramın son günü hem esnafla hem de Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bayramlaştı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramın son günü hem esnafla hem de Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bayramlaştı. Yoğun bir bayram trafiği yaşayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramlaşmayı son güne kadar devam ettirdi. Bayramın son günü Dilovası’nda esnafı dolaşan Başkan Toltar, bir yandan esnafın hem bayramını kutlarken diğer taraftan sorunlarını dinleyerek hasbıhal etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Tavşancıl Sahiline giden Başkan Toltar, sahilde piknik yapan, balık tutan ve dinlenen vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın ederken, Başkan Toltar’ı karşılarında görünce bir hayli sevindiler. Akşam saatlerinde başlayan bayramlaşma gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, Başkan Toltar burada piknik yapan vatandaşlarla bol bol sohbet ederken, balık tutan vatandaşlara da bol şans diledi. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramın son günü hem esnafla hem de Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bayramlaştı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramın son günü hem esnafla hem de Tavşancıl sahiline giderek vatandaşlarla bayramlaştı. Yoğun bir bayram trafiği yaşayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayramlaşmayı son güne kadar devam ettirdi. Bayramın son günü Dilovası’nda esnafı dolaşan Başkan Toltar, bir yandan esnafın hem bayramını kutlarken diğer taraftan sorunlarını dinleyerek hasbıhal etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Tavşancıl Sahiline giden Başkan Toltar, sahilde piknik yapan, balık tutan ve dinlenen vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın ederken, Başkan Toltar’ı karşılarında görünce bir hayli sevindiler. Akşam saatlerinde başlayan bayramlaşma gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, Başkan Toltar burada piknik yapan vatandaşlarla bol bol sohbet ederken, balık tutan vatandaşlara da bol şans diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.