Başkan Toltar, birimlerle değerlendirme toplantılarını devam ettiriyor

Dilovası 19.01.2016 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, birimlerle değerlendirme toplantılarını devam ettiriyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Eğitim Kültür Müdürlüğü personeliyle toplantı yaparak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları değerlendirdi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Fazıl Polat ile ilgili birim personelleri  katıldı. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı değerlendirme toplantısında “bizler halkımıza hizmet etmekle yükümlüyüz. Belediyemizin Halkla İlişkiler birimi içindeki beyaz masa vatandaşımızın ilk müracaat noktasıdır bunun için çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Onun için bütün personelimizin her an göreve hazır olması gerekir ve sorunların çözülmesi için ilgili birimlere yönlendirerek çözümüne katkı sağlaması gerekir. Halkımızın bizden beklentisi hep iş-proje-hizmet odaklıdır. Bütün personelimiz bunun bilinciyle hareket etmek zorundadır. Tek amacımız vatandaşlarımıza hizmetlerimizi kaliteli bir şekilde sunmak ve bu hizmetleri sunarken dürüst, güvenilir ve güler yüzlü olmaktır. Belediye personeli, belediyenin aynasıdır. Vatandaşlarımız sizler ile iletişime geçiyor, sorunlarını sıkıntılarını personele aktarıyor. Sizin onlara gösterdiğiniz ilgi Dilovası Belediyesinin kalitesini belirleyen bir etmendir. Sonuç olarak bu dönemde herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Şu ana kadar yaptıklarımızı şu andan itibaren katlayarak yapacağınıza inanıyorum” dedi. Daha sonra personeller birimleriyle ve sorumluluklarıyla ilgili görüş ve düşünce ve önerilerini Belediye Başkanı Ali Toltar ile paylaştılar.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Eğitim Kültür Müdürlüğü personeliyle toplantı yaparak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları değerlendirdi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Fazıl Polat ile ilgili birim personelleri  katıldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı değerlendirme toplantısında “bizler halkımıza hizmet etmekle yükümlüyüz. Belediyemizin Halkla İlişkiler birimi içindeki beyaz masa vatandaşımızın ilk müracaat noktasıdır bunun için çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Onun için bütün personelimizin her an göreve hazır olması gerekir ve sorunların çözülmesi için ilgili birimlere yönlendirerek çözümüne katkı sağlaması gerekir. Halkımızın bizden beklentisi hep iş-proje-hizmet odaklıdır. Bütün personelimiz bunun bilinciyle hareket etmek zorundadır.

Tek amacımız vatandaşlarımıza hizmetlerimizi kaliteli bir şekilde sunmak ve bu hizmetleri sunarken dürüst, güvenilir ve güler yüzlü olmaktır. Belediye personeli, belediyenin aynasıdır. Vatandaşlarımız sizler ile iletişime geçiyor, sorunlarını sıkıntılarını personele aktarıyor. Sizin onlara gösterdiğiniz ilgi Dilovası Belediyesinin kalitesini belirleyen bir etmendir. Sonuç olarak bu dönemde herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Şu ana kadar yaptıklarımızı şu andan itibaren katlayarak yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Daha sonra personeller birimleriyle ve sorumluluklarıyla ilgili görüş ve düşünce ve önerilerini Belediye Başkanı Ali Toltar ile paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.