Başkan TOLTAR’dan 15. Yıl mesajı

Dilovası 15.08.2016 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan TOLTAR’dan 15. Yıl mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Toltar mesajında Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar hep güçlü Türkiye için çalıştığını ve Türkiye’nin bu yolda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Başkan Toltar kutlama mesajında şunları ifade etti: “Bundan tam 15 yıl önce, 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin kilometre taşı olmuştur. HEDEFİMİZ AK Parti 15 yıl boyunca demokrasi, milli iradeye saygı, siyasi ahlak ve erdem açısından Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün ‘Her Şey Türkiye İçin’ parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş sayesinde ülkemizde birçok hizmet halkla buluşmuştur. Bizler bir ve beraber oldukça Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. 15 YILDA TARİH YAZDI AK Parti hükümetlerinin hem ekonomide sağladığı başarı hem de demokrasi, özgürlükler, temel haklarla ilgili politikaları Partimizi bugünlere taşıdı. AK Parti, ülkemize kazandırdığı devrim niteliğindeki yenilikler ile 15 yılda tarih yazdı.Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen, karalıktan beslenen şer odaklarının içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. En son FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur. ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ 15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişim esnasında uçaklara, tanklara, bombalara karşı göğsünü bu millet için siper eden, vatan için canını veren şehitlerimizi unutmayacağız. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum. YOL ARKADAŞLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarıma şahsım ve Dilovası adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünün Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum."”dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Toltar mesajında Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar hep güçlü Türkiye için çalıştığını ve Türkiye’nin bu yolda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Başkan Toltar kutlama mesajında şunları ifade etti: “Bundan tam 15 yıl önce, 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin kilometre taşı olmuştur.

HEDEFİMİZ

AK Parti 15 yıl boyunca demokrasi, milli iradeye saygı, siyasi ahlak ve erdem açısından Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün ‘Her Şey Türkiye İçin’ parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş sayesinde ülkemizde birçok hizmet halkla buluşmuştur. Bizler bir ve beraber oldukça Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir.

15 YILDA TARİH YAZDI

AK Parti hükümetlerinin hem ekonomide sağladığı başarı hem de demokrasi, özgürlükler, temel haklarla ilgili politikaları Partimizi bugünlere taşıdı. AK Parti, ülkemize kazandırdığı devrim niteliğindeki yenilikler ile 15 yılda tarih yazdı.Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen, karalıktan beslenen şer odaklarının içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. En son FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişim esnasında uçaklara, tanklara, bombalara karşı göğsünü bu millet için siper eden, vatan için canını veren şehitlerimizi unutmayacağız. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum.

YOL ARKADAŞLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarıma şahsım ve Dilovası adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünün Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum."”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.