19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN TOLTAR’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Dilovası 18.03.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN TOLTAR’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Toltar, mesajında “Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi ve birlik bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünü kutlarken, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. 103 yıl önce Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen kahraman Türk ordusunun 15 Temmuz 2016’da ve ülkesini işgale yeltenen terör örgütlerine fırsat vermemek için Suriye’nin Afrin kentinde amansız bir mücadele verildiğini söyleyen Toltar, Milletimiz destanlar yazmaya devam edecek dedi. Toltar, Çanakkale’de bu milletin yedi düvele dünyanın en güçlü devletlerine karşı verdiği destansı, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi, dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olmuştur. Çanakkale, bastığımız yerlerin topraktan öte, binlerce insanın cesaretiyle, gücüyle ve azmiyle nasıl ‘vatan’ toprağına dönüştüğünü bizlere anlatan destansı bir zaferdir. 103 yıl önce bu topraklarda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih yazan ecdadımızı, bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.       
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Toltar, mesajında “Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi ve birlik bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünü kutlarken, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum.

103 yıl önce Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen kahraman Türk ordusunun 15 Temmuz 2016’da ve ülkesini işgale yeltenen terör örgütlerine fırsat vermemek için Suriye’nin Afrin kentinde amansız bir mücadele verildiğini söyleyen Toltar, Milletimiz destanlar yazmaya devam edecek dedi.

Toltar, Çanakkale’de bu milletin yedi düvele dünyanın en güçlü devletlerine karşı verdiği destansı, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi, dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olmuştur. Çanakkale, bastığımız yerlerin topraktan öte, binlerce insanın cesaretiyle, gücüyle ve azmiyle nasıl ‘vatan’ toprağına dönüştüğünü bizlere anlatan destansı bir zaferdir. 103 yıl önce bu topraklarda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih yazan ecdadımızı, bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.