19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar’dan Dini Tesislere Özel Önem

Dilovası 10.05.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar’dan Dini Tesislere Özel Önem

Dilovası Belediyesi, ilçe genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini özel ve itinalı bir şekilde yeniden ihtiyaç halinde yeniden inşa ederek mevcut olanlarda bakım ve onarımdan geçiriyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın özel talimatıyla kutsal mekânlara ayrı bir ilgi ve alaka gösteren Belediye ekipleri, camilerin iç ve dış bakımını yapıyor. İlçede bulunan Eyüp Sultan Cami alt katında faaliyete geçmesi planlanan Kız Kuran Kursunun yapımı tamamlanarak okulların tatile girmesiyle birlikte yaz kuran kursu için hazırlanıyor.  İlçe genelinde  cami, Kur’an Kursu ve diğer binalar bakım ve onarımdan geçirilmeye devam ediyor. İmam evi, taziye evi, şehitlik ve mezarlık, gasılhane, elden geçiren Dilovası Belediyesi, her türlü desteği vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Toltar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, camiler, Kur’an Kursları ve imam evlerine yönelik bakım ve onarım çalışmaların devam ettiğini ifade etti.   Başkan Toltar, “Camilerimiz yüce dinimiz İslam’ın en kutsal mekânlarıdır. Kurum olarak eğitime yönelik sürdürdüğümüz bakım ve onarım çalışmalarını kutsal mekânlarımıza da uyguluyoruz. Şimdiye kadar ihtiyacı olan, Kur’an Kursu ve diğer binaları onardık. Yapılan çalışmalarda minare, minber, mahfil, mihrap, kürsü yapımı ile tadilat, bakım ve boya işlemlerini gerçekleştirdik. Halı, çatı, mantolama, şadırvan, ihata duvarı, peyzaj düzenlemesi, sundurma, elektrik, su ve kalorifer tesisatları, imam odası,  kazan dairesi, abdesthane ve diğer onarım işlemlerini yaptık” diye konuştu.
Dilovası Belediyesi, ilçe genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini özel ve itinalı bir şekilde yeniden ihtiyaç halinde yeniden inşa ederek mevcut olanlarda bakım ve onarımdan geçiriyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın özel talimatıyla kutsal mekânlara ayrı bir ilgi ve alaka gösteren Belediye ekipleri, camilerin iç ve dış bakımını yapıyor. İlçede bulunan Eyüp Sultan Cami alt katında faaliyete geçmesi planlanan Kız Kuran Kursunun yapımı tamamlanarak okulların tatile girmesiyle birlikte yaz kuran kursu için hazırlanıyor.

 İlçe genelinde  cami, Kur’an Kursu ve diğer binalar bakım ve onarımdan geçirilmeye devam ediyor. İmam evi, taziye evi, şehitlik ve mezarlık, gasılhane, elden geçiren Dilovası Belediyesi, her türlü desteği vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Toltar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, camiler, Kur’an Kursları ve imam evlerine yönelik bakım ve onarım çalışmaların devam ettiğini ifade etti.  

Başkan Toltar, “Camilerimiz yüce dinimiz İslam’ın en kutsal mekânlarıdır. Kurum olarak eğitime yönelik sürdürdüğümüz bakım ve onarım çalışmalarını kutsal mekânlarımıza da uyguluyoruz. Şimdiye kadar ihtiyacı olan, Kur’an Kursu ve diğer binaları onardık. Yapılan çalışmalarda minare, minber, mahfil, mihrap, kürsü yapımı ile tadilat, bakım ve boya işlemlerini gerçekleştirdik. Halı, çatı, mantolama, şadırvan, ihata duvarı, peyzaj düzenlemesi, sundurma, elektrik, su ve kalorifer tesisatları, imam odası,  kazan dairesi, abdesthane ve diğer onarım işlemlerini yaptık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.