19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar’dan hafta sonu mesaisi

Dilovası 09.04.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar’dan hafta sonu mesaisi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar hafta sonu gerçekleşen nikâh ve Düğün merasimleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Cemiyet ve toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Nikâh ve düğünler, Toplantılar ve ziyaretler çeşitli organizasyonlarda yoğun bir hafta sonu geçiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovalı hemşerilerimizle mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz dedi. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikâh ve düğün merasimlerine katılan Başkan Toltar, ilçede Faaliyet gösteren, (STK) Sivil Toplum Kuruluşu olan Hemşeri Derneklerinde Toplantı ve Cemiyetlerine Katıldı. İyi ve kötü günlerinde Dilovalı Hemşerilerini Yalnız bırakmayan Başkan Toltar. Ev ziyaretleriyle de vatandaşla yakından ilgilenip talepleri dinliyor. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yoğun geçen hafta sonu mesaisini şu sözlerle değerlendirdi: “Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Güzel Şehrimiz Dilovası’nda bir ve beraberiz. Nikah merasimleri, Dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi. HAFTAİÇİ, HAFTASONU YOK Hafta içi mesaisinin büyük bir kısmını hemşerileriyle geçiren Başkan Toltar, “hafta sonu da yoğun çalışma temposu ile belediye hizmetlerini denetleyip, hemşerilerinin mutlu günlerinde, hüzünlü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyoruz” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar hafta sonu gerçekleşen nikâh ve Düğün merasimleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Cemiyet ve toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Nikâh ve düğünler, Toplantılar ve ziyaretler çeşitli organizasyonlarda yoğun bir hafta sonu geçiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovalı hemşerilerimizle mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz dedi. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikâh ve düğün merasimlerine katılan Başkan Toltar, ilçede Faaliyet gösteren, (STK) Sivil Toplum Kuruluşu olan Hemşeri Derneklerinde Toplantı ve Cemiyetlerine Katıldı. İyi ve kötü günlerinde Dilovalı Hemşerilerini Yalnız bırakmayan Başkan Toltar. Ev ziyaretleriyle de vatandaşla yakından ilgilenip talepleri dinliyor. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yoğun geçen hafta sonu mesaisini şu sözlerle değerlendirdi: “Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Güzel Şehrimiz Dilovası’nda bir ve beraberiz. Nikah merasimleri, Dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

HAFTAİÇİ, HAFTASONU YOK

Hafta içi mesaisinin büyük bir kısmını hemşerileriyle geçiren Başkan Toltar, “hafta sonu da yoğun çalışma temposu ile belediye hizmetlerini denetleyip, hemşerilerinin mutlu günlerinde, hüzünlü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.