Başkan Toltar Din Görevlileri İle Buluştu

Dilovası 15.03.2018 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar Din Görevlileri İle Buluştu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe müftülüğüne bağlı olarak görev yapan din görevlileri ve Cami dernek başkanları ile bir araya geldi.

Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programı ile ilçede ki cami imamları ve cami dernek başkanları ile bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, din görevlilerinin çok önemli bir sorumluluğu olduğunu belirterek öncelikle görevlerinde başarılar diledi. HERKES İNANDIĞI GİBİ YAŞAMA HAKKINA SAHİPTİR Konuşmasına devam eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar "Ülkemiz Müslüman bir ülkedir. Bizim için inançlarımız her şeyden önce gelir. Herkes inandığı gibi yaşama hakkına sahiptir. Bu anayasal bir haktır. Çok şükür inançlar üzerinde oynanan oyunlar ortadan kaldırıldı. Ülkemizde geçmişte inancından dolayı bir çok insanımız acılar yaşadı. Artık başörtülü milletvekillerimiz, kaymakamlarımız ve idarecilerimiz gönül rahatlığı ile inancını da yaşayarak ülkesine hizmet edebilmektedir. HEPİNİZİN YÜKÜ AĞIR Sizler son derece önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Örnek insanlar olarak İslamiyet'i en iyi şekilde yaşamak ve insanlara anlatmakla mükellefsiniz. Bu noktada hepinizin yükü ağır. Özellikle son dönemlerde din adamı kisvesi altında bir takım insanların dinimizde yeri olmayan bilgilerle toplumumuzda infial yaratma çabalarını üzüntüyle izlemekteyiz. Dini konularda son derece hassas olan milletimize doğru bilgileri aktarmak son derece önemli. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi. ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM VE İBADETHANELERİMİZ Gündeme dair konuşmasının ardından ilçede ki ibadethanelere yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarla konuşmalarına devam eden Başkan Toltar, "Göreve geldiğimizden bu yana eğitim ve camilerimizin sorunlarını öncelik aldık. İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânlarından biridir. Göreve geldiğimizden bu yana el atmadığımız camimiz kalmadı. Elimizden geldiğince camilerimizin en iyi hizmeti vermesi için destek olamaya çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerde gönüllülük esasına göre bulunduğunuz konumlarda ibadethanelerimizin en iyi şekilde halkımıza hizmet etmesi için mücadele veriyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için kutsal yerlerimiz olan ibadethanelerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz." dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe müftülüğüne bağlı olarak görev yapan din görevlileri ve Cami dernek başkanları ile bir araya geldi.

Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programı ile ilçede ki cami imamları ve cami dernek başkanları ile bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, din görevlilerinin çok önemli bir sorumluluğu olduğunu belirterek öncelikle görevlerinde başarılar diledi.

HERKES İNANDIĞI GİBİ YAŞAMA HAKKINA SAHİPTİR

Konuşmasına devam eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar "Ülkemiz Müslüman bir ülkedir. Bizim için inançlarımız her şeyden önce gelir. Herkes inandığı gibi yaşama hakkına sahiptir. Bu anayasal bir haktır. Çok şükür inançlar üzerinde oynanan oyunlar ortadan kaldırıldı. Ülkemizde geçmişte inancından dolayı bir çok insanımız acılar yaşadı. Artık başörtülü milletvekillerimiz, kaymakamlarımız ve idarecilerimiz gönül rahatlığı ile inancını da yaşayarak ülkesine hizmet edebilmektedir.

HEPİNİZİN YÜKÜ AĞIR

Sizler son derece önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Örnek insanlar olarak İslamiyet'i en iyi şekilde yaşamak ve insanlara anlatmakla mükellefsiniz. Bu noktada hepinizin yükü ağır. Özellikle son dönemlerde din adamı kisvesi altında bir takım insanların dinimizde yeri olmayan bilgilerle toplumumuzda infial yaratma çabalarını üzüntüyle izlemekteyiz. Dini konularda son derece hassas olan milletimize doğru bilgileri aktarmak son derece önemli. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM VE İBADETHANELERİMİZ

Gündeme dair konuşmasının ardından ilçede ki ibadethanelere yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarla konuşmalarına devam eden Başkan Toltar, "Göreve geldiğimizden bu yana eğitim ve camilerimizin sorunlarını öncelik aldık. İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânlarından biridir. Göreve geldiğimizden bu yana el atmadığımız camimiz kalmadı. Elimizden geldiğince camilerimizin en iyi hizmeti vermesi için destek olamaya çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerde gönüllülük esasına göre bulunduğunuz konumlarda ibadethanelerimizin en iyi şekilde halkımıza hizmet etmesi için mücadele veriyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için kutsal yerlerimiz olan ibadethanelerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.