Başkan Toltar, Eynerce Kavşağında çalışanlarla bir araya geldi

Dilovası 18.01.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, Eynerce Kavşağında çalışanlarla bir araya geldi

Geçmişte büyük kazalarla ölüm ve sakatlanmaların olduğu ilçenin girişindeki yapımı devam eden Eynerce (Doğu) kavşağında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Dilovası- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) kavşağında incelemelerde bulunarak çalışanlarla bir araya geldi. Köprünün  üzerindeki düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar “ geçmişte Çolakoğlu Sapağı olarak adlandırılan bu alanda bir çok acı yaşanarak ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları olmuştu. Acı ve  zorlukları  yaşatan bu kavşağı yakın zamanda halkımızın hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Milletimize hizmet anlamında  ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışıyoruz ve daha çok çalışacağız” dedi.
Geçmişte büyük kazalarla ölüm ve sakatlanmaların olduğu ilçenin girişindeki yapımı devam eden Eynerce (Doğu) kavşağında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Dilovası- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) kavşağında incelemelerde bulunarak çalışanlarla bir araya geldi.

Köprünün  üzerindeki düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar “ geçmişte Çolakoğlu Sapağı olarak adlandırılan bu alanda bir çok acı yaşanarak ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları olmuştu. Acı ve  zorlukları  yaşatan bu kavşağı yakın zamanda halkımızın hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Milletimize hizmet anlamında  ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışıyoruz ve daha çok çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.