19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN TOLTAR, HASTALARA MORAL VERDİ

Dilovası 26.09.2017 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN TOLTAR, HASTALARA MORAL VERDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi. Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Toltar, günlük çalışma temposu içinde vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. HASTALARA MORAL VERDİ Hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Toltar, burada tedavi gören hastalarla yakından ilgilenerek durumları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Toltar: “Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Onun için hastanede tedavi gören hastalarımıza moral vermek için ziyaretimizi gerçekleştiriyor ve onların hatırlarını soruyoruz.” dedi. KÜLTÜRÜMÜZÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Toltar, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi. HASTA YAKINLARINDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR İş yoğunluğunun arasında kendilerini ziyaret eden Başkan Toltar´a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hasta ve yakınları, Başkanımızdan ‘Allah razı olsun´ diyerek çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür ettiler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi. Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Toltar, günlük çalışma temposu içinde vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi. Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Toltar, günlük çalışma temposu içinde vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

HASTALARA MORAL VERDİ

Hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Toltar, burada tedavi gören hastalarla yakından ilgilenerek durumları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Toltar: “Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Onun için hastanede tedavi gören hastalarımıza moral vermek için ziyaretimizi gerçekleştiriyor ve onların hatırlarını soruyoruz.” dedi.

KÜLTÜRÜMÜZÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Toltar, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.

HASTA YAKINLARINDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

İş yoğunluğunun arasında kendilerini ziyaret eden Başkan Toltar´a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hasta ve yakınları, Başkanımızdan ‘Allah razı olsun´ diyerek çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür ettiler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu Dilovası Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören hastaların durumlarıyla yakından ilgilendi. Her fırsatta ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Toltar, günlük çalışma temposu içinde vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.