GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Toltar, hemşerilerinden destek istiyor

Dilovası 01.06.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar, hemşerilerinden destek istiyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayında da hem gündüz hem gece Dilovalılarla bir araya gelerek Ramazan’ın güzelliğini ve maneviyatını hemşerileriyle paylaşıyor.

Gündüz proje çalışmalarını ve mahalle inceleme ziyaretlerini sürdüren Başkan Toltar, her akşam da ilçenin farklı bir mahallesinde teravihten sahura kadar hemşerileriyle hasbıhal ediyor. Başkan Toltar ayrıca 24 Haziran seçimleri içinde hemşerilerinden destek istiyor. HER AKŞAM FARKLI Bİ MAHALLEDE SKM çalışmaları kapsamında her akşam farklı bir mahallede teravih namazını kılan ve ilçe halkıyla iç içe olan Başkan Toltar’a, cami cemaati ve mahalle sakinleri de ilgi gösteriyor. Mahallelere konuk olan Başkan Toltar'a sorunlarını anlatan vatandaşların taleplerini tek tek not alıp sorunların çözüme kavuşturulması için ekiplerine talimat veren Başkan Toltar, “Biz gücümüzü, kuvvetimizi birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz. Ne mutlu ki, bir ramazan ayını daha hemşerilerimle birlikte huzur içerisinde idrak edebiliyorum. Bu huzur, barış ve bereket, hanelerimizde, ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada artarak devam etsin inşallah” dedi. GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR Başkan Toltar, ayrıca vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler de destek isteyerek "24 Haziran yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye artık prangalarından kurtulmuş ve hızla büyüme yoluna girmiş bir Türkiye olacak. Bu vesile ile hem ülkemiz hemde bölgemiz daha hızlı yatırım alacak ve büyümeye hızla devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemizin nasıl kalkındığını hep birlikte görüyoruz. Bu kalkınmanın ve büyümenin devamı için 24 Haziran'da bir kez daha desteğinizi istiyoruz."dedi. RAMAZAN AYININ RUHUNA YAKIŞIR BİRLİKTELİK Başkan Toltar'ın teravih sohbetlerinde; Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut SKM ve yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da eşlik ederek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik beraberlik örneği sergilendi. Geç saatlere kadar süren sohbetlerinde, vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşturulması için de çaba sarf ediyor.  
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayında da hem gündüz hem gece Dilovalılarla bir araya gelerek Ramazan’ın güzelliğini ve maneviyatını hemşerileriyle paylaşıyor.

Gündüz proje çalışmalarını ve mahalle inceleme ziyaretlerini sürdüren Başkan Toltar, her akşam da ilçenin farklı bir mahallesinde teravihten sahura kadar hemşerileriyle hasbıhal ediyor. Başkan Toltar ayrıca 24 Haziran seçimleri içinde hemşerilerinden destek istiyor.

HER AKŞAM FARKLI Bİ MAHALLEDE

SKM çalışmaları kapsamında her akşam farklı bir mahallede teravih namazını kılan ve ilçe halkıyla iç içe olan Başkan Toltar’a, cami cemaati ve mahalle sakinleri de ilgi gösteriyor. Mahallelere konuk olan Başkan Toltar'a sorunlarını anlatan vatandaşların taleplerini tek tek not alıp sorunların çözüme kavuşturulması için ekiplerine talimat veren Başkan Toltar, “Biz gücümüzü, kuvvetimizi birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz. Ne mutlu ki, bir ramazan ayını daha hemşerilerimle birlikte huzur içerisinde idrak edebiliyorum. Bu huzur, barış ve bereket, hanelerimizde, ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada artarak devam etsin inşallah” dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

Başkan Toltar, ayrıca vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler de destek isteyerek "24 Haziran yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye artık prangalarından kurtulmuş ve hızla büyüme yoluna girmiş bir Türkiye olacak. Bu vesile ile hem ülkemiz hemde bölgemiz daha hızlı yatırım alacak ve büyümeye hızla devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemizin nasıl kalkındığını hep birlikte görüyoruz. Bu kalkınmanın ve büyümenin devamı için 24 Haziran'da bir kez daha desteğinizi istiyoruz."dedi.

RAMAZAN AYININ RUHUNA YAKIŞIR BİRLİKTELİK

Başkan Toltar'ın teravih sohbetlerinde; Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut SKM ve yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da eşlik ederek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik beraberlik örneği sergilendi. Geç saatlere kadar süren sohbetlerinde, vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşturulması için de çaba sarf ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.