Başkan Toltar, Külliye'de Şehircilik Şurası’na katıldı

Dilovası 10.11.2017 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar, Külliye'de Şehircilik Şurası’na katıldı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonunun gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde katılımcı şekilde belirlenmesi amacıyla 27 Ocak’ta başlatılan “Şehircilik Şurası” 8 Kasım’da Külliye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sona erdi. ŞEHİRCİLİK ŞÜRASI SONA ERDİ “Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım”, “Kentsel Dönüşüm, “Şehirleşme, Göç ve Uyum, ” Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü” başlıklı dört ayrı konu başlığında, yaklaşık 10 aydır yürütülen şuranın son toplantısının ardından genel kurul yapılarak şura kararlarına nihai şekli verileceği kaydedildi.  Dilovası Belediye Başkanı Toltar’ın da katıldığı şurada alınacak kararların şehirlerin yol haritasında önemli rol oynayacağı kaydedildi. BAŞKAN TOLTAR GÖRÜŞMELERDE BULUNDU Başkan Toltar, gündüz yapılan Şehircilik Şurası’nın ardından akşamda TBMM'de Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, Milletvekilleri Hurşit Yıldırım, Hasan Sert, Cemil Yaman, Ahmet Hamdi Çamlı ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile bir araya gelerek hasbıhal etti.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonunun gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde katılımcı şekilde belirlenmesi amacıyla 27 Ocak’ta başlatılan “Şehircilik Şurası” 8 Kasım’da Külliye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sona erdi.

ŞEHİRCİLİK ŞÜRASI SONA ERDİ

“Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım”, “Kentsel Dönüşüm, “Şehirleşme, Göç ve Uyum, ” Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü” başlıklı dört ayrı konu başlığında, yaklaşık 10 aydır yürütülen şuranın son toplantısının ardından genel kurul yapılarak şura kararlarına nihai şekli verileceği kaydedildi.  Dilovası Belediye Başkanı Toltar’ın da katıldığı şurada alınacak kararların şehirlerin yol haritasında önemli rol oynayacağı kaydedildi.

BAŞKAN TOLTAR GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

Başkan Toltar, gündüz yapılan Şehircilik Şurası’nın ardından akşamda TBMM'de Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, Milletvekilleri Hurşit Yıldırım, Hasan Sert, Cemil Yaman, Ahmet Hamdi Çamlı ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile bir araya gelerek hasbıhal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.