19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar, muhtarlık ziyaretlerine devam etti

Dilovası 24.02.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, muhtarlık ziyaretlerine devam etti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki mahalle muhtarlıklarının tamamını ziyaret ederek muhtarlarla görüştü. Yapılan veya yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz hafta içinde ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etmiş çalışmalar hakkında geniş bilgiler almıştı. Başkan Toltar Çerkeşli, Kösleler, Demirciler ve Tepecik Mahalle muhtarlarını ziyaret etti.  Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Ali Toltar, bütün mahallelerin 2016 yılında da gereken Muhtarlarla sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi muhtarların tespit edebileceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu burada da dile getirdi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten muhtarlar, Başkan Toltar'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki mahalle muhtarlıklarının tamamını ziyaret ederek muhtarlarla görüştü. Yapılan veya yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz hafta içinde ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etmiş çalışmalar hakkında geniş bilgiler almıştı. Başkan Toltar Çerkeşli, Kösleler, Demirciler ve Tepecik Mahalle muhtarlarını ziyaret etti.  Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Ali Toltar, bütün mahallelerin 2016 yılında da gereken Muhtarlarla sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi muhtarların tespit edebileceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu burada da dile getirdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten muhtarlar, Başkan Toltar'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.