Başkan Toltar, muhtarlıkları ziyaret etti.

Dilovası 17.02.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, muhtarlıkları ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlarla görüştü.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bulunan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Ali Toltar, bütün mahallelerin 2016 yılında da gereken Muhtarlarla sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi muhtarların tespit edebileceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten muhtarlar, Başkan Toltar'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Başkanı Ali Toltar, muhtarlık ziyaretlerine Tepecik, Çerkeşli ve Demirciler Mahallerine yapacağı ziyaretlerle devam edecek.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlarla görüştü.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bulunan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı

Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin Turgut Özal, Kayapınar, Orhangazi, Mimarsinan, Cumhuriyet, Diliskelesi ve Tavşancıl mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Ali Toltar, bütün mahallelerin 2016 yılında da gereken Muhtarlarla sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi muhtarların tespit edebileceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten muhtarlar, Başkan Toltar'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ali Toltar, muhtarlık ziyaretlerine Tepecik, Çerkeşli ve Demirciler Mahallerine yapacağı ziyaretlerle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.