19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar, Palgaz yetkililerini ağırladı

Dilovası 21.11.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, Palgaz yetkililerini ağırladı

Dilovası’nın önemli sorunlarından olan doğalgaz konusunda gelinen noktanın değerlendirmesi için bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Palgaz yetkilileri çalışmalara hız verilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün Palgaz proje sorumlusu Akın Erbil ve Palgaz Yapım ve İşletme Müdürü Kıvanç Türkmen’i makamında kabul etti. Ziyarette Dilovası Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve Dilovası Belediyesi Doğalgaz Sorumlusu İbrahim Adıgüzel’de yer aldı.   DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTILAR   Toplantıda bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel değerlendirme ve Palgaz tarafından yapımı devam eden, yerler ayrıca orman vasfındaki yerleşim alanların doğalgaza kavuşması görüşüldü.   DOĞALGAZ AĞI 2,5 YILDA GENİŞLEDİ    Ziyarette konuşan Başkan Toltar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde doğalgaz ağının genişletilmesi yönünde önemli bir mesafe kaydettik. İlçemizdeki birçok mahallemizde ki sokak ve caddelerde doğalgaz çalışması bitti. Sağlıklı ve temiz bir çevre için ilçemizin tamamında doğalgaz kullanımının yaygınlaşması hem halkımızın rahatlığı hem de çevre konusunda önemli bir faktör olan soba kullanımının ortadan kaldırılması bizim için önemlidir.       DOĞALGAZ BÜYÜK BİR VELİNİMET   Halkımızın kışın ısınma ve ev işlerinde ki sağladığı kolaylıkla büyük bir velinimet olan doğalgaz kullanımının ilçemizdeki tüm halkımızın kullanması için 2017 yılında da çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir.”dedi.   ORMAN VASFINDAKİ KONUTLARIN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ   Dilovası’nda oldukça fazla olan orman vasfındaki yerleşim yerlerinin de doğalgazdan yararlanması gerektiğini geçmişte yapılan hatalar yüzünden insanların cezalandırılmaması gerektiğini belirterek Palgaz yetkililerinden sorunun çözümü noktasında çalışma yapmalarını istedi. 
Dilovası’nın önemli sorunlarından olan doğalgaz konusunda gelinen noktanın değerlendirmesi için bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Palgaz yetkilileri çalışmalara hız verilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün Palgaz proje sorumlusu Akın Erbil ve Palgaz Yapım ve İşletme Müdürü Kıvanç Türkmen’i makamında kabul etti. Ziyarette Dilovası Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve Dilovası Belediyesi Doğalgaz Sorumlusu İbrahim Adıgüzel’de yer aldı.

 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTILAR

 

Toplantıda bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel değerlendirme ve Palgaz tarafından yapımı devam eden, yerler ayrıca orman vasfındaki yerleşim alanların doğalgaza kavuşması görüşüldü.

 

DOĞALGAZ AĞI 2,5 YILDA GENİŞLEDİ 

 

Ziyarette konuşan Başkan Toltar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde doğalgaz ağının genişletilmesi yönünde önemli bir mesafe kaydettik. İlçemizdeki birçok mahallemizde ki sokak ve caddelerde doğalgaz çalışması bitti. Sağlıklı ve temiz bir çevre için ilçemizin tamamında doğalgaz kullanımının yaygınlaşması hem halkımızın rahatlığı hem de çevre konusunda önemli bir faktör olan soba kullanımının ortadan kaldırılması bizim için önemlidir.    

 

DOĞALGAZ BÜYÜK BİR VELİNİMET

 

Halkımızın kışın ısınma ve ev işlerinde ki sağladığı kolaylıkla büyük bir velinimet olan doğalgaz kullanımının ilçemizdeki tüm halkımızın kullanması için 2017 yılında da çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir.”dedi.

 

ORMAN VASFINDAKİ KONUTLARIN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ

 

Dilovası’nda oldukça fazla olan orman vasfındaki yerleşim yerlerinin de doğalgazdan yararlanması gerektiğini geçmişte yapılan hatalar yüzünden insanların cezalandırılmaması gerektiğini belirterek Palgaz yetkililerinden sorunun çözümü noktasında çalışma yapmalarını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.