Başkan Toltar "Ülke için hayırlısı istikrar"

Dilovası 04.06.2018 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar "Ülke için hayırlısı istikrar"

Dilovası Belediyesi geleneksel mahalle iftarları buluşmalarına Diliskelesi’nde devam etti. Düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. İftar programında konuşan Başkan Toltar, “Kendini bu ülkeye, bu coğrafyaya adamış bir cumhurbaşkanımız var. Bu yüzden önümüzdeki 24 Haziran'da ülkemiz için en hayırlı olan istikrar kararını almalıyız. Huzurun, istikrarın ve istikbalin geleceği için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.

Ramazan’ın maneviyatını hep birlikte yaşamak amacıyla ilçenin mahallelerine sofra kurup Dilovalılarla bir araya gelen Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, önceki gün de Diliskelesi’ndeki iftar yemeğine katıldı. Düzenlenen iftara Başkan Toltar’ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Enver Zengin, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Fazıl Korkmaz Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar eşlik etti. Oruçların açılmasının ardından edilen dualardan sonra selamlama konuşması yapan Toltar, istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI Başkan Toltar selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken “Burada sizlerle beraber huzurlu bir ortamda iftarımızı açtık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın çünkü ülke ve millet olarak buna en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçten geçiyoruz. Demokrasimiz ve var olan istikrarın sürmesi için yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kendini bu ülkeye, bu coğrafyaya adamış bir cumhurbaşkanımız var. Bu yüzden önümüzdeki 24 Haziran'da ülkemiz için en hayırlı olan istikrar kararını almalıyız. Huzurun, istikrarın ve istikbalin geleceği için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız. Bizlerde göreve geldiğimizden bu güne sizlere en güzel hizmetleri verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil, gönülleri de yapmak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum” açıklamalarında bulundu. Diliskelesi Mahalle iftarının ardından Başkan Toltar, Akbulut, Millet Vekili Adayı Emre Zengin ve beraberlerindeki heyet daha sonra ilçede hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.
Dilovası Belediyesi geleneksel mahalle iftarları buluşmalarına Diliskelesi’nde devam etti. Düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. İftar programında konuşan Başkan Toltar, “Kendini bu ülkeye, bu coğrafyaya adamış bir cumhurbaşkanımız var. Bu yüzden önümüzdeki 24 Haziran'da ülkemiz için en hayırlı olan istikrar kararını almalıyız. Huzurun, istikrarın ve istikbalin geleceği için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.

Ramazan’ın maneviyatını hep birlikte yaşamak amacıyla ilçenin mahallelerine sofra kurup Dilovalılarla bir araya gelen Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, önceki gün de Diliskelesi’ndeki iftar yemeğine katıldı. Düzenlenen iftara Başkan Toltar’ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Enver Zengin, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Fazıl Korkmaz Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar eşlik etti. Oruçların açılmasının ardından edilen dualardan sonra selamlama konuşması yapan Toltar, istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkan Toltar selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken “Burada sizlerle beraber huzurlu bir ortamda iftarımızı açtık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın çünkü ülke ve millet olarak buna en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçten geçiyoruz. Demokrasimiz ve var olan istikrarın sürmesi için yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kendini bu ülkeye, bu coğrafyaya adamış bir cumhurbaşkanımız var. Bu yüzden önümüzdeki 24 Haziran'da ülkemiz için en hayırlı olan istikrar kararını almalıyız. Huzurun, istikrarın ve istikbalin geleceği için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız. Bizlerde göreve geldiğimizden bu güne sizlere en güzel hizmetleri verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil, gönülleri de yapmak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum” açıklamalarında bulundu. Diliskelesi Mahalle iftarının ardından Başkan Toltar, Akbulut, Millet Vekili Adayı Emre Zengin ve beraberlerindeki heyet daha sonra ilçede hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.