Başkan Toltar Veda Etti

Dilovası 07.03.2019 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar Veda Etti

Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mecliste meclis üyelerinden helallik isteyerek son toplantısını gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında yapıldı. Mart ayı meclis toplantısı önceki gün Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda saat 11.00’de başladı. Toplantı, bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanması ve yoklama ile başladı. BAŞKAN TOLTAR HELALLİK İSTEDİ Meclis gündemi öncesi veda konuşması yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bugün son meclisi gerçekleştiriyoruz. Sizlerle birlikte 2014 yılında göreve geldikten sonra hep birlikte ilçemize güzel hizmetler yapabilmek için çalıştık. 5 yıl hızlı bir şekilde geçti ve sona geldik. Bu 5 yılda çok önemli dönemler yaşadık. Ülkemiz ve ilçemizin kaderini belirleyen 5 seçim ve çok önemli bir hain darbe girişimi yaşadık. Tüm bunlara rağmen hep birlikte yine ilçemizin geleceği için çalıştık. Eksiklerimiz hatalarımız oldu ama bizim tek gayemiz ilçemize en iyi hizmeti yapabilmekti. Bu 5 yıllık görev süresi boyunca ben hepinizden memnun oldum. Ben hakkımız helal ediyorum. Sizlerinde haklarını helal etmenizi istiyorum. Bizden sonra gelecek olan yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum."dedi. İŞÇİYE ENFLASYON ORANINDA ZAM TALEBİ Başkan Toltar, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. Gündemi oluşturan 7 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, belediye işçilerine enflasyon oranında zam yapılması talebi, meclis üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilerek Mart ayı ikinci oturumda gündeme yeniden gelecek. MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ Başkan Toltar, meclis toplantısı sonunda birlikte görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Meclis üyelerine tek tek plaketlerini veren Başkan Toltar, bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diledi.
Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mecliste meclis üyelerinden helallik isteyerek son toplantısını gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında yapıldı. Mart ayı meclis toplantısı önceki gün Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda saat 11.00’de başladı. Toplantı, bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanması ve yoklama ile başladı.

BAŞKAN TOLTAR HELALLİK İSTEDİ

Meclis gündemi öncesi veda konuşması yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bugün son meclisi gerçekleştiriyoruz. Sizlerle birlikte 2014 yılında göreve geldikten sonra hep birlikte ilçemize güzel hizmetler yapabilmek için çalıştık. 5 yıl hızlı bir şekilde geçti ve sona geldik. Bu 5 yılda çok önemli dönemler yaşadık. Ülkemiz ve ilçemizin kaderini belirleyen 5 seçim ve çok önemli bir hain darbe girişimi yaşadık. Tüm bunlara rağmen hep birlikte yine ilçemizin geleceği için çalıştık. Eksiklerimiz hatalarımız oldu ama bizim tek gayemiz ilçemize en iyi hizmeti yapabilmekti. Bu 5 yıllık görev süresi boyunca ben hepinizden memnun oldum. Ben hakkımız helal ediyorum. Sizlerinde haklarını helal etmenizi istiyorum. Bizden sonra gelecek olan yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum."dedi.

İŞÇİYE ENFLASYON ORANINDA ZAM TALEBİ

Başkan Toltar, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. Gündemi oluşturan 7 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, belediye işçilerine enflasyon oranında zam yapılması talebi, meclis üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilerek Mart ayı ikinci oturumda gündeme yeniden gelecek.

MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Toltar, meclis toplantısı sonunda birlikte görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Meclis üyelerine tek tek plaketlerini veren Başkan Toltar, bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.