Başkan, ‘’Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek’’

Gebze 09.11.2015 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan, ‘’Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bazı ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi

Türkiye’nin devamlı büyüyen ve üretim noktasında önemli bir yere sahip şehirlerinden Kocaeli’de, yerel hizmetlerin büyük abisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım noktasında önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Kentimizin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek. Geleceğimizi planlama noktasında gerçekleştirdiğimiz ana ulaşım çalışmalarımız öncülüğünde, hizmet atağımızda bu dönem ulaşıma bir hayli fazla bütçe ayırdık. Kent ulaşımına dönük çözüm formüllerimiz var ve bunları sırasıyla hayata geçiriyoruz” dedi. YOL, KÖPRÜ VE OTOBÜS GARAJI PROJELERİNİ GEZDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte Bağdat Caddesi Duble Yolu, Barış Mahallesi Eskihisar Köprülü bağlantı yolu ve Gebze otobüs dolum tesisini inceledi. Gebze’nin ve bölgenin ulaşım noktasında ana arterlerin açılmasına dönük projelerin detaylı bilgileri Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay’dan aldı. Projeleri tek tek gezen ve teknik bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze halkının bizden ne istediği çok iyi biliyoruz. Ekibimizle birlikte çalışarak vatandaşımızın isteklerini yerine getireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu projeler halkımızın yaşamını kolaylaştıracak” açıklamalarını yaptı. KESİNTİSİZ VE HIZLI ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ      Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ın da katıldığı inceleme gezilerinde, ulaşımın kesintisiz ve hızlı sağlanması için çalışmalar yürütülmesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, mahalle giriş çıkışlarının ana arterler birleştirilmesini isteyerek yeni imar yollarının da kısa zaman yapılması talimatını verdi. Dolum istasyonunda 16 Ocak 2016’dan itibaren de otobüslere doğalgaz yakıtı verilmesinin planladığı bilgisi de verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bazı ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi

Türkiye’nin devamlı büyüyen ve üretim noktasında önemli bir yere sahip şehirlerinden Kocaeli’de, yerel hizmetlerin büyük abisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım noktasında önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Kentimizin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek. Geleceğimizi planlama noktasında gerçekleştirdiğimiz ana ulaşım çalışmalarımız öncülüğünde, hizmet atağımızda bu dönem ulaşıma bir hayli fazla bütçe ayırdık. Kent ulaşımına dönük çözüm formüllerimiz var ve bunları sırasıyla hayata geçiriyoruz” dedi.

YOL, KÖPRÜ VE OTOBÜS GARAJI PROJELERİNİ GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte Bağdat Caddesi Duble Yolu, Barış Mahallesi Eskihisar Köprülü bağlantı yolu ve Gebze otobüs dolum tesisini inceledi. Gebze’nin ve bölgenin ulaşım noktasında ana arterlerin açılmasına dönük projelerin detaylı bilgileri Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay’dan aldı. Projeleri tek tek gezen ve teknik bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze halkının bizden ne istediği çok iyi biliyoruz. Ekibimizle birlikte çalışarak vatandaşımızın isteklerini yerine getireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu projeler halkımızın yaşamını kolaylaştıracak” açıklamalarını yaptı.

KESİNTİSİZ VE HIZLI ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ     

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ın da katıldığı inceleme gezilerinde, ulaşımın kesintisiz ve hızlı sağlanması için çalışmalar yürütülmesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, mahalle giriş çıkışlarının ana arterler birleştirilmesini isteyerek yeni imar yollarının da kısa zaman yapılması talimatını verdi. Dolum istasyonunda 16 Ocak 2016’dan itibaren de otobüslere doğalgaz yakıtı verilmesinin planladığı bilgisi de verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.