Başkan Usta Gebze’de

Gebze 26.03.2016 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Usta Gebze’de

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin Gebze Holiday otelde "Birliktelik Gecesi" organizasyona katıldı..

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'tan sonra kürsüye gelen Başkan Muharrem Usta yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak“Büyük bir camianın tekrar ayağa kaldırılması gerekiyor. Ben bu akşam organizasyonu yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneğine teşekkür ederim. Bu etkinlikleri başka yerlerde de yapmak istiyoruz. Aydınlık bir gelecek için çalışıyoruz” dedi. Başkan Usta konuşmasının bitiminde Başkan Gökhan Altıntaş, Gebze Sultanorhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar ve eski başkan yardımcısı Serkan Özgenç ile günün anısına fotoğraf çektirdi.. 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin Gebze Holiday otelde "Birliktelik Gecesi" organizasyona katıldı..

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'tan sonra kürsüye gelen Başkan Muharrem Usta yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak“Büyük bir camianın tekrar ayağa kaldırılması gerekiyor. Ben bu akşam organizasyonu yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneğine teşekkür ederim. Bu etkinlikleri başka yerlerde de yapmak istiyoruz. Aydınlık bir gelecek için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Usta konuşmasının bitiminde Başkan Gökhan Altıntaş, Gebze Sultanorhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar ve eski başkan yardımcısı Serkan Özgenç ile günün anısına fotoğraf çektirdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.