Başkan Yıldırım’dan 18 Mart Mesajı

Gebze 18.03.2018 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Yıldırım’dan 18 Mart Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi Nihat Yıldırım 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Çanakkale Zaferinin 103. Yılında şehitlerimizi anan MÜSİAD Gebze Başkanı Yıldırım, “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biridir. Tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Kısacası; vatanı uğruna canını vermekten çekinmeyen bir milletin destanı ve kahramanlık öyküsüdür.” dedi. FITRAT DEĞİŞMEDİ, RUH AYNI YILDIRIM, “‘Çanakkale Geçilmez’ diyen o ruhun torunları bugün El Bab’da, Afrin’de, doğuda, güneydoğuda, 15 Temmuz’da ve mazlumun feryat ettiği her yerde kendini göstermektedir. Bu ruhu ve inancı bizlere aktaran şehitlerimize minnet borcumuzu, devletimize sahip çıkarak ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıyarak ödemek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103’ncü yıl dönümünde, başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” şeklinde konuştu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi Nihat Yıldırım 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Çanakkale Zaferinin 103. Yılında şehitlerimizi anan MÜSİAD Gebze Başkanı Yıldırım, “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biridir. Tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Kısacası; vatanı uğruna canını vermekten çekinmeyen bir milletin destanı ve kahramanlık öyküsüdür.” dedi.

FITRAT DEĞİŞMEDİ, RUH AYNI

YILDIRIM, “‘Çanakkale Geçilmez’ diyen o ruhun torunları bugün El Bab’da, Afrin’de, doğuda, güneydoğuda, 15 Temmuz’da ve mazlumun feryat ettiği her yerde kendini göstermektedir. Bu ruhu ve inancı bizlere aktaran şehitlerimize minnet borcumuzu, devletimize sahip çıkarak ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıyarak ödemek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103’ncü yıl dönümünde, başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.