GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Yıldırım’dan genç Kadir’e büyük jest

Gebze 03.12.2020 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Başkan Yıldırım’dan genç Kadir’e büyük jest

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla SMA hastası olan ve doktorların kısa süre ömür biçtiği Kadir Dereli isimli engelli hastaya akülü araç desteği verdi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla SMA hastası olan Kadir Dereli isimli engelli vatandaşı ziyaret etti. Ziyarette Engelliler Günü nedeniyle Kadir Dereli’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Yıldırım ziyarette akülü araç da hediye etti. Yıldırım’ın bu jestine çok sevinen Kadir Dereli, “Nihat Yıldırım abiye çok teşekkür ederim hediyemi çok sevdim” ifadelerini kullanırken, Dereli ailesi de bu güzel jesti ve düşüncesi adına Yıldırım’a çok teşekkür ederek kendilerini sevindirdiklerini belirtti. “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM” Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, “Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmanın, desteklemenin, önlerindeki engelleri kaldırmanın, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin sosyal sorumluluğun gereği olduğunu belirterek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ettiğini belirtti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla SMA hastası olan ve doktorların kısa süre ömür biçtiği Kadir Dereli isimli engelli hastaya akülü araç desteği verdi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla SMA hastası olan Kadir Dereli isimli engelli vatandaşı ziyaret etti. Ziyarette Engelliler Günü nedeniyle Kadir Dereli’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Yıldırım ziyarette akülü araç da hediye etti. Yıldırım’ın bu jestine çok sevinen Kadir Dereli, “Nihat Yıldırım abiye çok teşekkür ederim hediyemi çok sevdim” ifadelerini kullanırken, Dereli ailesi de bu güzel jesti ve düşüncesi adına Yıldırım’a çok teşekkür ederek kendilerini sevindirdiklerini belirtti.

“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, “Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmanın, desteklemenin, önlerindeki engelleri kaldırmanın, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin sosyal sorumluluğun gereği olduğunu belirterek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.