GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Yıldırım’dan Öğretmenler Günü mesajı

Dilovası 24.11.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Başkan Yıldırım’dan Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu vurguladığı mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde aile kadar eğitim öğretim sağlayan öğretmenlerimiz de son derece önemlidir. Öğretmenlik mesleği de kutsal ve önemlidir. Her türlü koşulda ve şartta öğretmenlerimiz görevlerin büyük bir özveriyle sürdürmektedir. Özellikle şu içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlık ortaya koymaktalar. Çocuklarımızın öğrenim ihtiyacını gidermek adına onlar üzerlerine düşen yapmaktadır.”dedi. ÖĞRETMENLER HAYAT BOYU REHBERDİR Medeniyetimizin kökeninde “Beşikten mezara kadar ilim öğrenmek” hadis-i şerifinin bulunduğunu hatırlatan Yıldırım, “Öğretmenler, hayat boyu sürmesi gereken öğrenme faaliyetinde bize yol gösteren rehberlerimizdir; bu nedenle milletimizin nazarında öğretmenlik mesleği çok saygın ve kıymetli bir makamdadır. Bizlerde onların her zaman yanında olmalı ve onlara destek olmalıyız.” ifadelerini kullandı. ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ RAHMETLE ANID Yıldırım; “Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu vurguladığı mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde aile kadar eğitim öğretim sağlayan öğretmenlerimiz de son derece önemlidir. Öğretmenlik mesleği de kutsal ve önemlidir. Her türlü koşulda ve şartta öğretmenlerimiz görevlerin büyük bir özveriyle sürdürmektedir. Özellikle şu içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlık ortaya koymaktalar. Çocuklarımızın öğrenim ihtiyacını gidermek adına onlar üzerlerine düşen yapmaktadır.”dedi.

ÖĞRETMENLER HAYAT BOYU REHBERDİR

Medeniyetimizin kökeninde “Beşikten mezara kadar ilim öğrenmek” hadis-i şerifinin bulunduğunu hatırlatan Yıldırım, “Öğretmenler, hayat boyu sürmesi gereken öğrenme faaliyetinde bize yol gösteren rehberlerimizdir; bu nedenle milletimizin nazarında öğretmenlik mesleği çok saygın ve kıymetli bir makamdadır. Bizlerde onların her zaman yanında olmalı ve onlara destek olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ RAHMETLE ANID

Yıldırım; “Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.