19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkandan, kağıt toplayıcılarına destek!

Kocaeli 27.03.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkandan, kağıt toplayıcılarına destek!

Büyükşehir, koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan ailelere gıda ve hijyen malzemesi desteği verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla koronavirüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan vatandaşlar ve ailelerine, gıda ve hijyen malzemesi desteği sağlanacak. Büyükşehir ekipleri tarafından yapılacak tespitlerin ardından aileler belirlenecek, gıda ve hijyen malzemesi dağıtımı yapılacak. “GIDA VE HİJYEN MALZEMESİ DESTEĞİNDE BULUNACAĞIZ” Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Büyükakın, “Corona virüs tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan ve asgari düzeyde hijyen şartlarını oluşturamayan ailelerimize gıda ve hijyen malzemesi desteğinde bulunacağız” dedi.  

Büyükşehir, koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan ailelere gıda ve hijyen malzemesi desteği verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla koronavirüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan vatandaşlar ve ailelerine, gıda ve hijyen malzemesi desteği sağlanacak. Büyükşehir ekipleri tarafından yapılacak tespitlerin ardından aileler belirlenecek, gıda ve hijyen malzemesi dağıtımı yapılacak.

“GIDA VE HİJYEN MALZEMESİ DESTEĞİNDE BULUNACAĞIZ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Büyükakın, “Corona virüs tedbirleri kapsamında yasaklanan kağıt ve hurda toplayıcılığından geçimini sağlayan ve asgari düzeyde hijyen şartlarını oluşturamayan ailelerimize gıda ve hijyen malzemesi desteğinde bulunacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.