19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkandan Üniversite çıkarması

Gebze 01.03.2015 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkandan Üniversite çıkarması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün’ü ve üniversite yönetimini ziyaret etti.

 Eğitim kurumlarına karşı duyarlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün’ü ve üniversite yönetimini ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’da ziyarette hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Gebze Üniversitemizin bu bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Geleceğin başarılı insanlarını eğitecek üniversitemiz, ülkemize kaliteli eğitim almış gençler yetiştirecek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra üniversite hakkında yetkililerden bilgi aldı.   BAŞKANA SUNUM YAPILDI Gebze Üniversitesi yetkilileri daha sonra Başkan Karaosmanoğlu’na, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında sunum yaptı. Üniversite Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün, “Üniversitemizi kaliteli bir şekilde büyütmek istiyoruz. Hızlı biçimde öğrenci sayımızı artırmaktan ziyade, okulumuzun ve bölümlerimizin altyapı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak genişleme arzusundayız” diye konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, üniversite yönetimine çalışmalarında üstün başarılar diledi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün’ü ve üniversite yönetimini ziyaret etti.

 Eğitim kurumlarına karşı duyarlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün’ü ve üniversite yönetimini ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’da ziyarette hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Gebze Üniversitemizin bu bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Geleceğin başarılı insanlarını eğitecek üniversitemiz, ülkemize kaliteli eğitim almış gençler yetiştirecek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra üniversite hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

BAŞKANA SUNUM YAPILDI

Gebze Üniversitesi yetkilileri daha sonra Başkan Karaosmanoğlu’na, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında sunum yaptı. Üniversite Rektörü Prof. Dr Haluk Görgün, “Üniversitemizi kaliteli bir şekilde büyütmek istiyoruz. Hızlı biçimde öğrenci sayımızı artırmaktan ziyade, okulumuzun ve bölümlerimizin altyapı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak genişleme arzusundayız” diye konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, üniversite yönetimine çalışmalarında üstün başarılar diledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.