Başkanlar AK Parti’nin kuruluşu için Ankara’ya gitti

Kocaeli 14.08.2016 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar AK Parti’nin kuruluşu için Ankara’ya gitti

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 15'inci yıldönümü bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi ve şehitler sebebiyle sade ve mütevazi bir törenle eşliğinde yapılacak. İlimizde de Kocaeli heyeti programa katılmak üzere Ankara’ya gitti KOCAELİ’DEN GİTTİLER AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıldönümü bugün Genel Merkez'de 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına sade bir törenle kutlanacak. İlimizden de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclisi 1’inci Başkan Vekili Adnan Köşker ‘de hem törene hem de il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti. Öte yandan Kocaeli heyetinin yanı sıra Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile AK Parti milletvekilleri de hazır bulunacak. Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün’de davet edilen isimler arasında  5 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 15'inci yıldönümü bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi ve şehitler sebebiyle bu yıl kutlama olarak değil, sade ve mütevazi bir törenle eşliğinde yapılacak. Ankara’da AK Parti Genel Merkezi'nde saat 17.00'de yapılacak törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu 5 bini aşkın kişi davet edildi. Törende AK Parti'nin 15 yıllık hikayesini anlatan bir film gösterilecek. Akabinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım bir konuşma yapacak.

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 15'inci yıldönümü bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi ve şehitler sebebiyle sade ve mütevazi bir törenle eşliğinde yapılacak.

İlimizde de Kocaeli heyeti programa katılmak üzere Ankara’ya gitti

KOCAELİ’DEN GİTTİLER

AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıldönümü bugün Genel Merkez'de 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına sade bir törenle kutlanacak. İlimizden de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclisi 1’inci Başkan Vekili Adnan Köşker ‘de hem törene hem de il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti. Öte yandan Kocaeli heyetinin yanı sıra Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile AK Parti milletvekilleri de hazır bulunacak. Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün’de davet edilen isimler arasında 

5 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 15'inci yıldönümü bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi ve şehitler sebebiyle bu yıl kutlama olarak değil, sade ve mütevazi bir törenle eşliğinde yapılacak. Ankara’da AK Parti Genel Merkezi'nde saat 17.00'de yapılacak törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu 5 bini aşkın kişi davet edildi. Törende AK Parti'nin 15 yıllık hikayesini anlatan bir film gösterilecek. Akabinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım bir konuşma yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.