19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar, Antalya’da Bozdağ ile görüştü!

Kocaeli 12.02.2017 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkanlar, Antalya’da Bozdağ ile görüştü!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Başkanı Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Bakan Bozdağ ve Vali Münir Karaloğlu ile hasbihal etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe belediye başkanları, Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Antalya Valisi Vali Münir Karaloğlu ile bir araya gelerek hasbihal etti. Antalya merkezde kılınan Cuma namazı sonrası Kocaeli heyetinin onuruna yemek veren Vali Karaloğlu, belediye başkanlarıyla yakından ilgilendi. SAMİMİ VE SICAK BİR ŞEKİLDE HASBİHAL ETTİLER Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’de ki AK Parti’li Belediye Başkanlarına “Gençlik” çalışmalarının önemi konusunda sunumundan önce beraberindeki ilçe belediye başkanları ile birlikte Antalya merkezde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la buluştu. Samimi bir şekilde karşılaşan Bozdağ ve Belediye Başkanları, bir süre ayakta sohbet ettiler. Bakan Bozdağ, bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti Başkan Karaosmanoğlu’na ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarına ifade etti. Vali Münir Karaloğlu ile de hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Antalya’nın merkez caddeleri gezerek vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmediler.  KARALOĞLU, KOCAELİ HEYETİ ONURUNA YEMEK VERDİ Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli heyetinin onuruna verdiği yemek sonrası Belediye Başkanları ile tek tek sohbet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile de özlem gideren Karaloğlu, ilçe belediye başkanlarından bölgelerinde ki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası ilçe belediye başkanları Ali Haydar Bulut, İsmail Yıldırım, Hüseyin Ayaz, Ünal Köken, Mehmet Ellibeş, Şevki Demirci, İsmail Baran, Adnan Köşker, Şükrü Karabacak, Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat’la birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli’de ki hemşerilerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Başkanı Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Bakan Bozdağ ve Vali Münir Karaloğlu ile hasbihal etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe belediye başkanları, Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Antalya Valisi Vali Münir Karaloğlu ile bir araya gelerek hasbihal etti. Antalya merkezde kılınan Cuma namazı sonrası Kocaeli heyetinin onuruna yemek veren Vali Karaloğlu, belediye başkanlarıyla yakından ilgilendi.

SAMİMİ VE SICAK BİR ŞEKİLDE HASBİHAL ETTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’de ki AK Parti’li Belediye Başkanlarına “Gençlik” çalışmalarının önemi konusunda sunumundan önce beraberindeki ilçe belediye başkanları ile birlikte Antalya merkezde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la buluştu. Samimi bir şekilde karşılaşan Bozdağ ve Belediye Başkanları, bir süre ayakta sohbet ettiler. Bakan Bozdağ, bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti Başkan Karaosmanoğlu’na ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarına ifade etti. Vali Münir Karaloğlu ile de hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Antalya’nın merkez caddeleri gezerek vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmediler. 

KARALOĞLU, KOCAELİ HEYETİ ONURUNA YEMEK VERDİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli heyetinin onuruna verdiği yemek sonrası Belediye Başkanları ile tek tek sohbet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile de özlem gideren Karaloğlu, ilçe belediye başkanlarından bölgelerinde ki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası ilçe belediye başkanları Ali Haydar Bulut, İsmail Yıldırım, Hüseyin Ayaz, Ünal Köken, Mehmet Ellibeş, Şevki Demirci, İsmail Baran, Adnan Köşker, Şükrü Karabacak, Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat’la birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli’de ki hemşerilerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.