19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar Bayramı kutladı!

Gebze 09.08.2019 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkanlar Bayramı kutladı!

Gebze Bölgesi’nde Kurban Bayramı vesilesi ile kent bayramlaşmaları bayramın ikinci günü yapılacak. Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Barış, huzur, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, bizleri bencil duygulardan arındıran, halkımızı birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” dedi.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzelileri bayramın ikinci günü (12 Ağustos Pazartesi) Kurban Bayramı coşkusunu paylaşmak üzere Gebze Kültür Merkezi Salonu’na davet etti. 12 Ağustos Pazartesi günü saat 10.45’te başlayacak bayramlaşma programı, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek.   BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA GÜZEL Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Aleminin Bayramını tebrik etti. Başkan Bıyık mesajında şu görüşlere yer verdi; “İlçe halkımızın bayramı huzur içinde geçirmesi adına belediye olarak tüm hazırlıklarını tamamladık. Bayram boyunca kurban satış noktalarında ekiplerimiz tarafından kontrol ve denetimler yapılacak. Balçık Köyü’ndeki mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için araçlar kaldırılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki ibadethanelerin ve mezarlıkların temizlik, bakım ve onarımı yapıldı, Zabıta ekiplerimiz tarafından fırın, pastane ve gıda üretim noktalarında aralıksız bir şekilde denetimler sürüyor.  Bayramın ikinci günü saat 11.00’da Darıca Çınaraltı’nda yapılacak olan Kent bayramlaşmasına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”   BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramı'nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Huzur ve güven ortamı içinde kutlayacağımız Kurban Bayramı’nda ne yazık ki, bizler ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içinde idrak ederken; bütün dünyanın gözü önünde İslam ülkelerindeki katliam ve yıkımın acısını yüreğimizde hissediyor, komşu İslam ülkelerinde devam eden zulüm ve çatışmaların hüznünü tüm kalbimizde yaşıyoruz. Bu mübarek günler vesilesiyle, İslam dünyasında yaşanan kaos ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyor, bayramın hemşerilerimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramın 2. günü saat 10.00'da Kent Meydanı gerçekleştireceğimiz bayramlaşmada ve daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin” dedi.

Gebze Bölgesi’nde Kurban Bayramı vesilesi ile kent bayramlaşmaları bayramın ikinci günü yapılacak. Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Barış, huzur, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, bizleri bencil duygulardan arındıran, halkımızı birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” dedi.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzelileri bayramın ikinci günü (12 Ağustos Pazartesi) Kurban Bayramı coşkusunu paylaşmak üzere Gebze Kültür Merkezi Salonu’na davet etti. 12 Ağustos Pazartesi günü saat 10.45’te başlayacak bayramlaşma programı, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA GÜZEL

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Aleminin Bayramını tebrik etti. Başkan Bıyık mesajında şu görüşlere yer verdi; “İlçe halkımızın bayramı huzur içinde geçirmesi adına belediye olarak tüm hazırlıklarını tamamladık. Bayram boyunca kurban satış noktalarında ekiplerimiz tarafından kontrol ve denetimler yapılacak. Balçık Köyü’ndeki mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için araçlar kaldırılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki ibadethanelerin ve mezarlıkların temizlik, bakım ve onarımı yapıldı, Zabıta ekiplerimiz tarafından fırın, pastane ve gıda üretim noktalarında aralıksız bir şekilde denetimler sürüyor.  Bayramın ikinci günü saat 11.00’da Darıca Çınaraltı’nda yapılacak olan Kent bayramlaşmasına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 

BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramı'nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Huzur ve güven ortamı içinde kutlayacağımız Kurban Bayramı’nda ne yazık ki, bizler ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içinde idrak ederken; bütün dünyanın gözü önünde İslam ülkelerindeki katliam ve yıkımın acısını yüreğimizde hissediyor, komşu İslam ülkelerinde devam eden zulüm ve çatışmaların hüznünü tüm kalbimizde yaşıyoruz. Bu mübarek günler vesilesiyle, İslam dünyasında yaşanan kaos ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyor, bayramın hemşerilerimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramın 2. günü saat 10.00'da Kent Meydanı gerçekleştireceğimiz bayramlaşmada ve daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.