Başkanlar Cumhuriyet için yürüyecek

Kocaeli 24.10.2016 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar Cumhuriyet için yürüyecek

İlimizdeki siyasi partilerin il başkanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirecek. Yürüyüşe Vali Hasan Basri Güzeloğlu da katılacak.

MİLLİ BAYRAM İÇİN TOPLANDILAR 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları her ay birlik ve beraberlik adına bir araya gelerek kent gündemi ve sorunlarını görüştüğü bir toplantı gerçekleştiriyor. İl başkanları bu ay gerçekleşecek olan 5’inci il başkanları toplantısı öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için bir araya geldi. Zincir Kafe'de düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı. SESSİZ YÜRÜYÜŞ OLACAK Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için teklif Şemsettin Ceyhan’dan geldi. Bayramı Türkiye’ye örnek olacak şekilde tüm siyasi partilerin katılacağı bir yürüyüşte kutlayacağız. Saat 14.00’te Merkez Bankası’nda Sabri Yalım Parkına yürüyeceğiz. Sessiz bir yürüyüş olacak. Sadece Türk bayrakları ile yürüyeceğiz. Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklamasını Vali Hasan Basri Güzeloğlu yapacak” dedi. 5’İNCİ TOPLANTI 31 EKİM’DE Kocaelispor’un içinde bulunduğu durumdan kurtulması hakkında görüş bildiren Sarıbay, “Kocaelispor’un bir sıkıntısı vardı. Ben daha önce B planı olsun demiştim. B planını beni dinleyip Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bunu çözdü. Katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle KEV ve Kocaelispor’u bir araya getirme görevi bana düştü” dedi. Sarıbay, “31 Ekim Pazartesi günü saat 9.30 SEKA Park Otel’de yapacağız. Ev sahibi BBP İl Başkanı Nihat Yıldız olacak. Toplantıda ulaşım, çöp fabrikası ve tramvay konusunu görüşeceğiz” diye konuştu. ECEVİT’İN ADI YAŞAYACAK Ayrıca CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, DSP’nin Merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit’in adının bir yere verilmesi konusunda DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’ndan bir teklif geldiğini ve konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşeceklerini söyledi. Teklif için DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu “Bu kentte güzel şeyler yapılıyor” diyerek teşekkürlerini sundu.  
İlimizdeki siyasi partilerin il başkanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirecek. Yürüyüşe Vali Hasan Basri Güzeloğlu da katılacak.


MİLLİ BAYRAM İÇİN TOPLANDILAR
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları her ay birlik ve beraberlik adına bir araya gelerek kent gündemi ve sorunlarını görüştüğü bir toplantı gerçekleştiriyor. İl başkanları bu ay gerçekleşecek olan 5’inci il başkanları toplantısı öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için bir araya geldi. Zincir Kafe'de düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı.
SESSİZ YÜRÜYÜŞ OLACAK
Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için teklif Şemsettin Ceyhan’dan geldi. Bayramı Türkiye’ye örnek olacak şekilde tüm siyasi partilerin katılacağı bir yürüyüşte kutlayacağız. Saat 14.00’te Merkez Bankası’nda Sabri Yalım Parkına yürüyeceğiz. Sessiz bir yürüyüş olacak. Sadece Türk bayrakları ile yürüyeceğiz. Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklamasını Vali Hasan Basri Güzeloğlu yapacak” dedi.
5’İNCİ TOPLANTI 31 EKİM’DE
Kocaelispor’un içinde bulunduğu durumdan kurtulması hakkında görüş bildiren Sarıbay, “Kocaelispor’un bir sıkıntısı vardı. Ben daha önce B planı olsun demiştim. B planını beni dinleyip Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bunu çözdü. Katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle KEV ve Kocaelispor’u bir araya getirme görevi bana düştü” dedi. Sarıbay, “31 Ekim Pazartesi günü saat 9.30 SEKA Park Otel’de yapacağız. Ev sahibi BBP İl Başkanı Nihat Yıldız olacak. Toplantıda ulaşım, çöp fabrikası ve tramvay konusunu görüşeceğiz” diye konuştu.
ECEVİT’İN ADI YAŞAYACAK
Ayrıca CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, DSP’nin Merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit’in adının bir yere verilmesi konusunda DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’ndan bir teklif geldiğini ve konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşeceklerini söyledi. Teklif için DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu “Bu kentte güzel şeyler yapılıyor” diyerek teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.